SIMONA HALEP, prima româncă în SEMIFINALE la AUSTRALIAN OPEN, dacă trece de EKATERINA MAKAROVA

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep a ajuns în sferturile de finală de la Australian Open, fără să cedeze vreun set în cele patru meciuri jucate în prima săptămână.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. În sferturi, românca de pe locul 3 WTA o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova (locul 11 WTA). Dacă trece de cea mai dificilă adversară din acest start de sezon, Simona Halep va deveni prima jucătoare din România calificată vreodată în semifinale la Australian Open.

Citește și: Când joacă Simona Halep cel mai greu meci de la Australian Open

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep se află pentru a doua oară consecutiv în sferturile de finală de la Melbourne, în 2014 fiind învinsă de Dominika Cibulkova. În afara actualului loc 3 WTA, alte două românce au evoluat în sferturile de finală de la Antipozi, însă nici ele nu au izbutit să acceadă în careul de ași al turneului, scrie digisport.ro.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. În urmă cu 18 ani, în 1997, Irina Spîrlea a fost învinsă în sferturile de la Melbourne de viitoarea câștigătoare a trofeului, Martina Hingis. Elvețianca s-a impus atunci cu 7-5, 6-2 și a început șirul celor trei succese consecutive la primul Grand Slam al anului: 1997, 1998, 1999.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Pe lângă Spîrlea, doar Virginia Ruzici a mai ajuns între ultimele opt jucătoare de la Melbourne, în 1980, însă nici ea nu a reușit calificarea în penultimul act.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Dacă trece de Ekaterina Makarova, Simona Halep va deține supremația în privința performanțelor românești la două dintre cele patru turnee de Grand Slam. În 2014, ea a devenit singura jucătoare din țara noastră prezentă în semifinale la Wimbledon, iar acum poate repeta aceeași performanță la Australian Open.

Vezi și: SONDAJ: Este Simona Halep pregătită să câștige un Grand Slam?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel