Este SIMONA HALEP pregătită să câștige un GRAND SLAM și să devină LOCUL 1 WTA? SONDAJ DCNews

Simona Halep a încheiat anul 2014 pe locul 3 WTA, iar jocul ei din debutul sezonului 2015 arată tot mai bine de la meci la meci. Sportiva noastră a profitat din plin de pauza de iarnă, pentru a-și îmbunătăți anumite aspecte din joc. Ultimele evoluții au propulsat-o pe Simona Halep printre cele mai bune jucătoare ale momentului, iar managerul ei susţine că asta e doar începutul.

Virginia Ruzici a vorbit pentru site-ul WTA despre ascensiunea Simonei Halep şi a explicat că sportiva noastră este gata să facă următorul pas în carieră: câştigarea unui titlu de Mare Şlem.

"E o jucătoare total diferită, joacă la un cu totul alt nivel. Are mai multă încredere, după ce a fost numărul 2 mondial şi a terminat anul pe locul trei. Acest lucru îi permite să se îndrepte spre noi culmi. A muncit mult în această iarnă. Şi-a îmbunătăţit mult serviciul şi încearcă să fie o jucătoare mai agresivă", a explicat Virginia Ruzici, conform gsp.ro.

Vezi și: Când joacă Simona Halep cel mai greu meci de la Australian Open

Românca de pe poziția a treia mondială şi-a egalat deja cea mai bună performanţă la Melbourne, prin calificarea în sferturile de finală, unde s-a oprit anul trecut.

"La momentul acela, ea nu jucase pe «Rod Laver Arena». Acum nu mai e copleşită de astfel de meciuri, pentru că a jucat pe toate marile arene sezonul trecut", a continuat Virginia Ruzici, care este convinsă că Simona Halep are toate şansele să treacă de Ekaterina Makarova.

"A început să creadă că poate câştiga un Mare Şlem. Au ajutat-o performanţele de la Roland Garros şi Singapore, dar mai ales victoria cu Serena Williams. E mult mai matură acum şi cred că e pregătită. Până acum a fost mai timidă, dar a început să se simtă mai bine în pielea ei şi e mult mai încrezătoare", a încheiat Virginia Ruzici.

DCNews vă invită să răspundeți sondajului din debutul articolului și să argumentați, în secțiunea de comentarii, alegerea făcută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel