Simona Halep, prima reacție după victoria în optimi la US Open

Simona Halep, numărul 5 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la US Open 2016, după ce a învins-o pe Carla Suarez Navarro, numărul 12 WTA, scor 6-2/7-5. În primel declarații după victorie, Simona Halep a făcut o scurtă analiză a jocului ei.

"Meciul nu a fost uşor pentru mine. Am fost însă agresivă, am luat mingea devreme. Am reuşit să o împing pe adversară în spate, iar acest lucru a fost decisiv. Mereu e ceva ce poţi face mai bine. M-a nemulţumit puţin că mi-a făcut break în setul doi, la 5-3. Dar per total sunt mulţumită, după partida mai grea din turul anterior, am reuşit să joc foarte bine. Acum am motive să zâmbesc, pe durata partidei am fost foarte concentrată. Nu m-am gândit niciodată la scor, ci doar la faptul că sunt dispusă să fac totul pentru victorie", a spus Simona, citează digisport.ro.

Calificarea în sferturile US Open 2016 îi aduce Simonei Halep 450.000 de dolari. În runda următoare a US open, Simona Halep o poate înfrunta pe Serena Williams, dacă liderul mondial trece de kazaha Yaroslava Shvedova (nr 52 WTA) în această seară. În cazul unei victorii a sportivei noastre, americanca va pierde locul 1 WTA.

Citește și: SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE TEXT la US OPEN 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel