SIMONA HALEP poate câștiga ROLAND GARROS, crede Brad Gilbert

Brad Gilbert, cel mai mare antrenor din istoria modernă a tenisului, crede că Simona Halep va câștiga Roland Garros, dacă va reuși să aibă constanță la primul serviciu.

Citește și: Analiză: Williams-Halep-Sharapova, înainte de sezonul pe zgură

Brad Gilbert este un titan al sportului alb modern, fiind antrenorul care l-a inspirat şi i-a schimbat radical cariera lui Andre Agassi. El este cel care a introdus şi răspândit în mediul online termenul ”Halepeno”, pentru Simona Halep.

Într-un interviu acordat pentru prosport.ro înainte de sezonul de zgură care urmează în Europa, Brad Gilbert a fost întrebat cât de departe poate ajunge Simona Halep?

”Nu ştiu cât ar mai fi de urcat... . A fost locul doi în lume, anul trecut a fost atât de aproape să câştige turneul de la Roland Garros. Va merge atât de departe cât o va ţine serviciul. Când serviciul îi funcţionează, jocul ei capătă un cu totul alt nivel. Într-o astfel de zi poate câştiga un turneu de Mare Şlem. Cred că French Openul este cea mai bună şansă a ei de a câştiga un turneu de Mare Şlem. Serviciul este arma ei numărul unu în meciurile importante, pentru că întregul ei joc depinde de el. Când o lasă la greu, se vede în toate celelalte lovituri şi de aceea spun că dacă va câştiga sau nu un turneu de Mare Şlem – depinde de serviciu. Are o echipă bună în jurul ei, o ştiu pe Virginia Ruzici din vremea în care juca cu sora mea, este o persoană extraordinară”, a răspuns americanul ajuns la 53 de ani, care acum comentează meciuri de tenis pentru televiziunea americană ESPN.

Vezi și: Simona Halep poate trece peste Maria Sharapova la Stuttgart. Calculele româncei pentru locul 2 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel