Simona Halep, oprită de poliţie la plecarea de la aeroport. Video

Simona Halep oprita de politie
Simona Halep oprita de politie

Simona Halep a fost oprită de un echipaj de poliţie la plecarea de la Aeroportul Otopeni, imediat după conferinţa de presă susţinută la sosirea în ţară. 

Simona Halep, câştigătoarea Roland Garros, a fost oprită de un echipaj de poliţie la plecarea de la Aeroportul Otopeni, imediat după conferinţa de presă susţinută la sosirea în ţară. Desigur, este vorba despre o surpriză pregătită de poliţiştii care au regizat acest moment pentru a o felicita, într-un mod inedit, pe tenismena română. 

"Ai depășit viteza legală la Paris! Avem o poză cu momentul în care ai câștigat primul set. Mingea trimisă de tine a prins o viteză de 172 de km/h. Noi, acum, nu-ți mai dăm puncte penalizare, că ai destule luate la Paris.

Lângă mine o am pe Loredana Dinu, campioana olimpică la scrimă. Îți urăm mult succes, să fii numărul 1 cât mai mult timp. Noi vom fi alături de tine și la bine, dar și la rău. Îți mulțumim pentru această bucurie, chiar de ziua mea a fost și mi-ai făcut un cadou foarte plăcut. Succes la următorul turneu!", i-a spus Simonei poliţistul care a oprit, în trafic, autoturismul în care se afla alături de tatăl ei. 

Mesajul Ministerului Afacerilor Interne: "A depășit viteza legală la rever și a fost sancționată cu flori la fel de frumoase precum sufletul și caracterul ei. 

Suntem mândri de tine, Simona Halep! 
Tu ne-ai adus acasă trofeul de Grand Slam, iar noi am scos la înaintare artileria grea: colega noastră și campioana olimpică la scrimă, Loredana Dinu. Ea îți înțelege cel mai bine emoția și, prin intermediul ei, toți colegii din Ministerul Afacerilor Interne te îmbrățisăm cu drag și prețuire."

Vezi şi:Simona Halep despre momentul culminant de la Roland Garros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel