SIMONA HALEP: Nu am așteptări deosebite pentru WIMBLEDON 2015

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Simona Halep se pregătește pentru Wimbledon 2015, al treilea turneu Grand Slam al anului, care se va desfășura între 29 iunie și 12 iulie. Românca de pe locul 3 WTA nu-și face însă mari iluzii în legătură cu performanţa ei de pe iarba londoneză: "Nu am așteptări deosebite pentru Wimbledon. Vreau doar să mă bucur fără presiune", a spus Simona Halep pentru site-ul WTA.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Simona Halep nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei și a decis în urmă cu doar câteva zile să-și schimbe antrenorul. Ea a declarat că nu are de gând să joace sub o presiune specială la Wimbledon 2015.

Vezi și: Cine este noul antrenor al Simonei Halep, potrivit presei străine

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. "Vreau să joc așa cum știu. Nu vreau să mă gândesc că trebuie să fac neapărat ceva. Nu am așteptări în privința turneului de la Wimbledon, îmi doresc doar să joc fără presiune. Cred că pot să joc bine pe iarbă, se potrivește stilului meu", a transmis Simona Halep.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. "Pe zgură am avut o presiune prea mare pe umeri și nu am făcut față, nu mi-am putut face jocul meu", a continuat românca, făcând referire la Roland Garros 2015, unde s-a numărat printre favorite, dar a părăsit prematur competiția, încă din turul secund.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Site-ul wtatennis.com amintește că Simona Halep a câștigat 14 dintre ultimele 18 meciuri jucate pe iarbă, din 2013 până în prezent. La ediția trecută de la Wimbledon, românca a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată de Eugenie Bouchard, scor 6-7, 2-6.

Citește și: Șanse mici pentru Simona Halep la Wimbledon! Care sunt favoritele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel