Darren Cahill, antrenor cu normă întreagă pentru Simona Halep, anunță presa străină, înainte de Wimbledon 2015

Simona Halep și Darren Cahill
Foto: prosport.ro
Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro

Presa străină scrie că Simona Halep a decis cine o va antrena pe viitor, după despărțirea de Victor Ioniță.

Deşi părea că urmează să fie pregătită de Daniel Dobre, presa sportivă scrie că Darren Cahill este noul antrenor al Simonei Halep. Asta ar însemna că staff-ul campioanei noastre l-a convins pe australian să devină antrenor cu normă întreagă al româncei, după ce Cahill și Halep au mai colaborat și în trecut, inclusiv la Indian Wells, unde sportiva noastră a câștigat cel mai important trofeu al carierei. Cei doi au păstrat o relaţie apropiată şi la turneele următoare, iar acum pare că au ajuns un acord permanent.

Citește și: Virginia Ruzici prezintă motivul despărțirii dintre Simona Halep și antrenorul Victor Ioniță

”După ce au lucrat împreună în mai multe turnee, în 2015, Simona Halep l-a angajat oficial pe Darren Cahill ca antrenor cu normă întreagă. Primul turneu pe care românca îl va disputa în noua formulă este chiar Wimbledonul, care va începe pe 29 iunie. Această decizie vine după ce Halep a decis să renunţe la serviciile lui Victor Ioniţă, antrenor pe care l-a avut alături în ultimele 8 luni, după despărţirea de Wim Fissette”, notează site-ul italian de specialitate www.ubitennis.com.

Informația pare confirmată chiar de Simona Halep, care a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare antrenându-se alături de tehnicianul de la Antipozi.

Nu, n-am scăpat de ploaie :) dar am găsit un alt fel de antrenament!Rain practice in Wimbledon!

Posted by Simona Halep on 22 Iunie 2015

Australianul este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din lumea tenisului, sub îndrumarea lui Lleyton Hewitt devenind cel mai tânăr tenismen din istorie care a ajuns numărul 1 clasamentul ATP. Andre Agassi, pe de altă parte, a devenit, sub directa comandă a lui Cahill, cel mai în vârstă jucător din istorie din fruntea topului ATP. În decursul timpului, Darren Cahill a mai colaborat cu tenismeni precum Andy Murray şi Fernando Verdasco. În circuitul feminin, acesta a pregătit o altă jucătoare din România, pe Sorana Cîrstea, şi le-a mai îndrumat pe Ana Ivanovic sau Daniela Hantuchova, scrie prosport.ro.

Vezi și: Simona Halep, primele declarații după ce s-a despărțit de antrenorul Victor Ioniță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel