SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA, în TURUL 2 de la MIAMI 2015

SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. Simona Halep este a treia favorită de la Miami și a avut liber în manșa inaugurală. În turul 2 al turneului, românca de pe locul 3 WTA o va întâlni pe cehoaica Nicole Vaidisova, care ocupă în prezent locul 328 WTA.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA

 

Vezi și: SIMONA HALEP - MIAMI: Traseul locului 3 WTA la următorul turneu Premier Mandatory. Cu cine joacă ceilalți români

SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. Nicole Vaidisova, 25 de ani, a eliminat-o în primul tur de la Miami pe Timea Babos, jucătoare venită din calificări, cu scorul de 6-1, 7-6.

SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. Simona Halep vine după ce a cucerit la Indian Wells cel mai important trofeu din carieră, primul de categorie Premier Mandatory, şi are planuri mari şi la turneul de la Miami.

SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. Cel mai important site de profil, tennis.com, a prefaţat turneul şi a scris despre şansele româncei în Florida, transmite gsp.ro: "Simona Halep a avut ceva probleme fizice după finala câştigată la Indian Wells, dar e pregătită să continue seria victoriilor!".

Citește și: SIMONA HALEP o poate devansa pe Maria Sharapova și poate urca pe LOCUL 2 WTA după MIAMI 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel