Urmărește emisiunea live


SIMONA HALEP - NAOMI BROADY, în TURUL 2 de la BIRMINGHAM

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Românca de pe locul 3 WTA, Simona Halep, și-a aflat, luni, prima adversară pe care o va avea în cadrul turneului de categorie Premier de la Birmingham.

MECIUL SIMONA HALEP - NAOMY BROADY POATE FI URMĂRIT LIVE AICI


SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Simona Halep este principala favorită a competiției din Marea Britanie, dotată cu premii în valoare totală de 665.900 dolari.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. La debutul său în sezonul pe iarbă, Simona Halep este calificată direct în turul secund de la Birmingham, unde o va întâlni pe britanica de pe locul 224 WTA, Naomi Broady. Beneficiară a unui wild-card la Birmingham, Naomi Broady a trecut în manșa inaugurală de croata Ajla Tomljanovic (locul 79 WTA), scor 6-3, 6-4.

Citește și: Simona Halep va avea adversare de top la următorul turneu

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Pe lângă Simona Halep, pe tabloul principal de la Birmingham se mai află alte două românce, Irina Begu (locul 29 WTA) şi Monica Niculescu (locul 61 WTA).

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Irina Begu este a 14-a favorită pe iarba britanică și va juca în primul tur cu Daniela Hantuchova (Slovacia, locul 72 WTA), pe care o va înfrunta în premieră.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Monica Niculescu o va întâlni în manșa inaugurală pe a 10-a favorită a turneului, Barbora Zahlavova-Strycova, numărul 22 mondial. Cele două sunt la egalitate în meciurile directe, 3-3.

Vezi și: NOTTINGHAM FINALĂ. MONICA NICULESCU, finala cu Ana Konjuh: 6-1, 4-6, 2-6

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel