NOTTINGHAM FINALĂ. MONICA NICULESCU, finala cu Ana Konjuh: 6-1, 4-6, 2-6

Monica Niculescu (61WTA) a fost înfrântă în finala de la Nottingham de tenismena croată Ana Konjuh (87 WTA), cu 1-2. Jocul româncei s-a prăbușit inexplicabil după primul set, câștigat cu 6-1. Înfrântă în trei seturi, tenismena româncă pierde a treia finală din cariera sa. Două le-a câștigat.

LIVE TEXT: Monica Niculescu a fost înfrântă de croata de 17 ani, cu 1-2, după un prim set fulminant. 

Este 1-1, după disputarea a două seturi. A început al treilea set. Croata punctează. Este 2-6. 

A început al doilea set. Este 4-6. Răsturnare de situație în al doilea set. Croata începe în forță. Românca a pierdut două servicii, iar croata unul. La finalul setului, Monica Niculescu a avut o izbucnire nervoasă. Dacă va câștiga finala, tenismena româncă ar urma să primească 43.000 de dolari. Este a cincea finală disputată de Monica Niculescu. Două finale le-a câștigat, două le-a pierdut.

Monica Niculescu-Ana Konjuh: 6-1. Monica este foarte concentrată și profită de tinerețea Ana Konjuh, care greșește foarte mult. Croata are 17 ani și se antrenează cu Kristijan Schnider de la 12 ani. Ana Konjuh este la prima finală WTA. Setul 1  se termină cu 6-1. Monica Niculescu a reușit două break-uri.

Tenismena româncă s-a antrenat, săptămâna trecută, cu Timea Bacsinszky, semifinalistă la Roland Garros. Tatăl Timeei este român.

Nadia Comăneci își exprimă susținerea pentru Monica Niculescu pe Twitter.

Tenismena româncă a ajuns în ultimul act de la Nottingham după una dintre cele mai importante victorii ale carierei, împotriva Agnieszkăi Radwanska. Monica Niculescu va disputa finala cu jucătoarea croată Ana Konjuh, în vârstă de numai 17 ani.

Este a cincea finală WTA din cariera Monicăi Niculescu. În 2011 și 2012 a pierdut două finale de la Luxemburg. Ana Konjuh, în schimb, este la prima finală WTA. Croata a pierdut în circuitul ITF două finale, la Antalya şi Maribor, şi a câştigat una, la Montpellier, în 2013. Ana Konjuh a fost învinsă de Irina Begu la Roland Garros, în turul doi, în urmă cu două săptămâni şi jumătate.

Dacă o va învinge pe croată, Monica Niculescu va câștiga premiul de 43.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel