SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA, în SFERTURI DE FINALĂ la CINCINNATI. Momentele decisive din finala de la Roland Garros

SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA, în SFERTURI DE FINALĂ la CINCINNATI. Simona Halep o va întâlni pe Maria Sharapova în sferturile de finală de la Cincinnati, în reeditarea finalei din acest an de la Roland Garros. Până la confruntarea din această noapte, vă prezentăm momentele decisive ale ultimului act de la Paris, câștigat de rusoaică în trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-4.

Citește și: Ce spune Simona Halep despre confruntarea cu Maria Sharapova


SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA, în SFERTURI DE FINALĂ la CINCINNATI. Finala de la Roland Garros 2014 a fost cu doar două minute mai scurtă decât cea mai lungă din istorie, dintre Steffi Graf şi Arantxa Sanchez Vicario, încheiată în 3 ore şi 4 minute.

Halep și Sharapova au oferit momente fabuloase în confruntarea de peste 3 ore, iar cei 15.000 de fani din tribunele de pe Chatrier au contribuit din plin la spectacol.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE ALE FINALEI DE LA ROLAND GARROS 2014

Citește și: Maria Sharapova anunță "un meci aspru" cu Simona Halep


Meciul a fost extrem de apreciat în lumea tenisului, iar marele campion Boris Becker, fost număr 1 mondial şi câştigător a 6 turnee de Mare Şlem, a lăudat intensitatea confruntării şi a avut un mesaj emoţionant imediat după finalul partidei, scrie gsp.ro: "I-aţi făcut pe toţi să iubească tenisul feminin".

Şi fosta marea campioană Nadia Comăneci a urmărit duelul pasionant dintre româncă și rusoaică şi nu a ezitat s-o laude pe Simona Halep: "Ce performanţă! România este mândră de tine, Simona. Azi, ai făcut istorie. Îţi mulţumim!".

Vezi și: SIMONA HALEP, în FINALA ROLAND GARROS. MARIA SHARAPOVA a tras de timp! Arbitrul, făcut praf de experți


În această noapte este programat un alt episod din rivalitatea Halep - Sharapova. Până în prezent, românca nu a reuşit să se impună în niciuna din cele patru întâlniri cu Sharapova, două pe hard şi două pe zgură. 

Citește și: Miză uriașă pentru Halep. Ce se întâmplă dacă o bate pe Sharapova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel