SIMONA HALEP la WIMBLEDON. Anunț important făcut de SIMONA HALEP

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a făcut, duminică, un anunț important, în ceea ce privește participarea la Wimbledon.

SIMONA HALEP susţine că a trecut peste accidentarea suferită la turneul de 's-Hertogenbosch, în Olanda, şi este gata de o mare performanţă la Wimbledon.

„Am trecut peste acea accidentare. Abia aştept Wimbledonul şi simt că voi avea un parcurs lung la Londra", a spus Simona Halep, potrivit ziare.com.

SIMONA HALEP la WIMBLEDON. Şi Ilie Năstase este încrezător în şansele Simonei. El a declarat că Halep poate ajunge în ultimul act şi la turneul de la Wimbledon care se va desfăşura în perioada 23 iunie - 6 iulie.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP la WIMBLEDON. Cine transmite meciurile

"Iarba e altceva, pentru toată lumea nu numai pentru ea. Cine e cel mai bine pregătit ăla câştigă. Dar poate să mai facă încă o finală. Da, se poate. Pe iarbă totul se poate. Vor fi mai multe surprize la Wimbledon decât la Roland Garros", a spus, duminică, Ilie Năstase, când a fost întrebat despre şansele jucătoarei române la Wimbledon.

SIMONA HALEP la WIMBLEDON. El a adăugat că abandonul Simonei Halep în turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch (Olanda), din cauza unor dureri la omoplatul drept, nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare.

"Când joci mult asta se întâmplă. I s-a întâmplat şi lui Nadal şi tuturor celor care joacă foarte mult şi câştigă şi nu trebuie să ne speriem. Noi nu prea aveam timp să ne antrenăm, nu prea aveam şansa asta. Ei acum au turnee premergătoare. Noi intram direct, toţi cu aceleaşi şanse. Pe iarbă e puţin diferit, îţi trebuie puţin antrenament. Din păcate Simona a abandonat în Olanda, era un bun prilej pentru ea să se antreneze", a adăugat fostul tenisman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel