SIMONA HALEP, la Universitatea Ovidius. Titlu de cadru didactic

Anca Murgoci / 13 iun 2014 / 13:44 Salveaza PDF Comentarii

Simona Halep a fost premiată, vineri, la Universitatea Ovidius din Constanţa, unde a primit o diplomă de excelenţă şi o medalie în urma performanţei realizate la turneul de la Roland Garros, la care a fost finalistă.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP, campioana fanilor. Cine a ieșit JUCĂTOAREA lunii mai

 

Simona Halep a semnat în cartea de onoare a universităţii şi a primit din partea conducerii instituţiei propunerea ca, la final de carieră în tenis, să devină cadru didactic la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, dar până atunci ar putea deveni cadru didactic asociat. "Voi propune Senatului universităţii să vă acordăm titlul onorific de cadru didactic asociat, chiar în timpul activităţii, şi atunci când aveţi timp măcar să veniţi să vizitaţi facultatea. Simpla prezenţă a dumneavoastră va reprezenta un stimulent pentru studenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport" , a spus Ion Bordeianu.

"Este foarte greu să răspund acum pentru că nu ştim niciodată ce ne rezervă viaţa, dar, în sufletul meu, doresc treaba asta. Vom vedea câţi ani voi juca tenis şi ce voi face după, dar cu siguranţă este una dintre dorinţele mele", a răspuns Simona Halep, conform Mediafax.

Finalista de la Roland Garros a spus că diploma şi medalia primite le va păstra în vitrina cu trofee, "la loc de onoare". "Sunt emoţionată acum. Este un moment foarte frumos pentru mine. Mi-am dorit să fiu aici, la această facultate şi, de ce nu, în viitor să rămân aici. Mă bucur foarte mult să cunosc oameni, să fiu alături de constănţeni. Este un moment deosebit. Această diplomă şi această medalie o să le pun în vitrina mea cu trofee, trofee de suflet", a precizat Halep.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24