SIMONA HALEP în FINALA ROLAND GARROS. De ce nu este Simona Halep promovată pe măsura rezultatelor

Americanii de la Bleacher Report, companie media specializată în evenimetele sportive din întreaga lume, vorbesc despre Simona Halep și despre cum, în ciuda faptului că acum este locul 4 WTA, puțină lume a și auzit de ea.

SIMONA HALEP în FINALA ROLAND GARROS. Lăsând la o parte performațele sportive extraordinare, Simona ar fi dezavantajată, în opinia presei de peste ocean, de următoarele lucruri:

- Nu este blondă. De la Chris Evert, la Anna Kournikova, media sportivă se pare că preferă blondele. Anul trecut, jucătoarea Agnieszka Radwanska și-a vopsit părul în această nuanță pentru o vreme, și chiar Serena Williams cochetează, mai nou, cu ideea de blond, ceea ce i-a adus câteva contracte publicitare avantajoase.

- Nu este inalta. Simona are 1,68 metri, ceea ce este o înălțime bună pentru o femeie. Numai ca în lumea WTA, "bun" se pare că nu suficient. Majoritatea jucatoarelor de top ating în jur de 1,80 metri înălțime, acesta fiind și cazul Mariei Sharapova sau al lui Venus Williams.

- Vorbește engleză cu accent. "Se înțelege ceea ce spune, este clar că își măsoară foarte bine cuvintele și este plăcută. Numai că pentru fanii americani Halep are un accent prea străin", scriu cei de la Bleacher Report.

Citește și: ROLAND GARROS 2014: Cu cine va juca SIMONA HALEP FINALA, dacă trece de PETKOVIC

- Nu are victorii considerabile în turnee de Grand Slam, majoritatea câștigurilor ei fiind în turnee mai mici.

- Este în continuare considerată ca făcând parte din liga micî. Faptul că a trecut printr-o operație de micșorare a sânilor a ținut-o pe tușă o perioadă, așa că i-a luat ceva mai mult timp să strânga victorii importante. Simona are 23 de ani și se află într-o perioadă a carierei sale pe care majoritatea jucatoarelor de top o traversează în jurul vârstei de 19-21 de ani, mai scrie Bleacher Report.

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS 2014SIMONA HALEP s-a calificat, joi, în FINALA de la ROLAND GARROS 2014, după ce a trecut în semifinalele de ANDREA PETKOVIC, în două seturi, scor 6-2, 7-6. Grație performanței de pe zgura franceză, Simona Halep va urca pe locul 3 WTA. În ultimul act de pe de la ROLAND GARROS 2014, SIMONA HALEP o va întâlni, sâmbătă, pe rusoaica MARIA SHARAPOVA, poziția 8 în clasamentul mondial.

Românca a avut un parcurs perfect pe zgura franceză, unde nu a pierdut nici un set până în finală. 

SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA s-au întâlnit în luna martie a acestui an în finala Turneului de la Madrid, acolo unde românca a început perfect, însă rusoaica a revenit și s-a impus, scor (6-1, 2-6, 4-6).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel