SIMONA HALEP în FINALA ROLAND GARROS. Antena 3 transmite meciul cu Maria Sharapova

Antena 3 logo
Antena 3 logo

Antena 3 va transmite finala Roland Garros, dintre Simona Halep și Maria Sharapova.

”Este o seară fantastică în România și probabil cei mai mulți dintre noi înțelegem dimensiunile acestei victorii. SIMONA HALEP merge în finala Roland Garros. Am spus acest lucru încă de la început. Mă bucur că nu am greșit. Am spus că Simona va merge în finală. Acum sper din nou să am dreptate. Sunt șanse uriașe ca SIMONA HALEP să scrie istorie, nu să ajungă în finală, ceea ce nu este deloc puțin, ci să o învingă pe Maria Sharapova în această finală fantastică.

SIMONA HALEP, în mod evident, scrie istorie. Cei care înțeleg ce înseamnă această competiție realizează cât de mare este această realizare. Sunt mulți care pariază pe ea. Va fi o finală foarte interesantă.

Vreau să vă dau o veste fantiastică. Postul nostru de televiziune, Antena 3 România, în colaborare cu Eurosport, va va oferi finala de la Paris, în care joacă Simona Halep, în direct. Vrem să facem acest cadou României. 

Vă vom transmite cel mai important meci de tenis din ultimii mulți ani de zile, în care România este parte, într-un fel. România nu știu cât a contribuit la acest succes. SIMONA HALEP și familia ei eu contribuit decisiv la acest succes.

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS 2014. SIMONA HALEP s-a calificat, joi, în FINALA de la ROLAND GARROS 2014, după ce a trecut în semifinalele de ANDREA PETKOVIC, în două seturi, scor 6-2, 7-6. Grație performanței de pe zgura franceză, Simona Halep va urca pe locul 3 WTA. În ultimul act de pe de la ROLAND GARROS 2014, SIMONA HALEP o va întâlni, sâmbătă, pe rusoaica MARIA SHARAPOVA, poziția 8 în clasamentul mondial.

Citește și: ROLAND GARROS 2014: Cu cine va juca SIMONA HALEP FINALA, dacă trece de PETKOVIC

Românca a avut un parcurs perfect pe zgura franceză, unde nu a pierdut nici un set până în finală. 

SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA s-au întâlnit în luna martie a acestui an în finala Turneului de la Madrid, acolo unde românca a început perfect, însă rusoaica a revenit și s-a impus, scor (6-1, 2-6, 4-6).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel