EXCLUSIV  Simona Halep, grand slam. Gabriela Szabo: I-a lipsit norocul în finale

Marea campioană Gabriela Szabo a vorbit la DCNews Live despre Simona Halep și despre un aspect esențial care i-a lipsit jucătoarei de tenis pentru a se impune la un turneu de grand slam. 

Gabriela Szabo spune că Simona Halep a demonstrat calități remarcabile, dar singurul lucru care i-a lipsit pentru adjudecarea unui titlu de grand slam este norocul. 

"Îmi este greu să-mi dau cu părerea despre un sport pe care nu-l cunosc. Tenisul are un anumit specific. Trebuie însă să spun că pe lângă foarte multă muncă și talent, ai nevoie și de acel dram de noroc. Probabil că nu a avut încă șansa, sau norocul mai bine spus, să câștige un asemenea meci. Are calități, am văzut ce parcurs minunat a avut Simona Halep," a spus Gabriela Szabo la DCNews Live. 

La insistențele redacției, subiectul a revenit la Simona Halep și la blocajul din marile finale. Întrebată dacă Simonei îi lipsește curajul, Gabriela Szabo a continuat:

"Să ajungi la sport de mare performanță și să spui că nu ai curaj, nu cred. Este foarte curajoasă. Am cunoscut-o foarte puțin pe Simona Halep. Nu pot să-mi dau cu părerea dacă are nevoie de psiholog. Nimeni nu poate recomanda așa ceva. Eu nu am avut niciodată nevoie de psiholog și nu am apelat la psiholog. Mi-am găsit singură motivația. Au fost lucruri pe care le-am simțit în interior și au fost dezvoltate de echipa din spatele meu. Finala unei competiții este foarte importantă și stăpânirea de sine este o calitate pe care trebuie să o dezvolți în timp după un număr de competiții," a încheiat Gabriela Szabo. 

Vezi răspunsul complet:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel