Simona Halep, finală Wimbledon. Mircea Badea, dezacord cu Ion Țiriac: Eu nu cred că poate să câștige așa de ușor

Irina Constantin / 12 iul 2019 / 09:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mircea Badea nu se arată încrezător într-o finală ușoară a Simonei Halep cu Serena Williams la Wimbledon, așa cum este Ion Țiriac. 

”Văd că toată lumea comentează, și pe bună dreptate, faptul că doamna Halep e în finala Wimbledon, e prima prezență feminină românească într-o finală la Wimbledon. Foarte tare, exagerat de tare, suprem de tare. Eu nu o să vorbesc despre doamna Halep, de exemplu. Am zis, eu cu sportivii români, sănătate, bucurii, în afară de Ronald Gavril, stau liniștit. De la olimpiada de atunci, de când cu doamna de la judo. Deci, nu, sănătate!” a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Ce spune Ion Țiriac despre șansele Simonei Halep cu Serena Williams

 

În schimb, el a citit părerea lui Ion Țiriac despre Serena Williams, dată pentru ProSport: ”Chit că băbuţa aia are 36 de ani sau 37, pentru tenis nu este foarte tânără. Să o spunem pe aia dreaptă. Mai are şi kilogramele pe care le are. Dar atunci când rade mingea, nici nu poţi să spui altfel pe româneşte, se duce de două ori mai repede decât la orice altă jucătoare. Acum, dacă o mişti de două ori, nu mai ajunge la minge, asta este sigur. Dar poţi să o mişti?! Ce a fost înainte, oul sau găina? Ce se întâmplă mai repede? Trimite ea lovitura care te termină sau poţi tu să o mişti cu prima lovitură şi cu a doua aproape să câștigi punctul? Dacă nu termini punctul repede, ea din trei lovituri prinde una câștigătoare. Matematic şi pe hârtie, Simona poate să câştige cu oricine şi destul de uşor”. 

Mircea Badea nu crede că Halep poate câștiga ușor

 

”Eu nu cred că poate să câștige așa de ușor” a comentat Mircea Badea, care a continuat: ”În primul set al meciului cu Svitolina, un game d-ăla a luat și Svitolina, dar ăla unu a fost break. Deci Svitolina nu și-a luat nici măcar o singură dată serviciul. Deci singurul ei game a fost câștigat că i-a luat serviciul lui Halep. Ce ne spune nouă asta? Svitolina a servit mizerabil. Sigur că doamna Halep returnează extraordinar. Serena Williams nu servește mizerabil, ci fabulos, chiar și într-o zi proastă, n-o să servească așa cum a făcut-o Svitolina astăzi. Asta cu ”poate să câștige destul de ușor: o plimbă”. Păi toate vor s-o plimbe! (...) Deci n-am înțeles-o pe asta. Domnule Țiriac dacă puteți s-o lămuriți pe asta cu poate să câștige destul de ușor. Serena Williams nu e Hopa-mitică, nu se duce dintr-o parte în alta, nu pune frână, nu o ia în partea cealaltă, nu, e destul de statică, dar servește crâncen și returnează ca Dumnezeu-Tatăl. Dacă doamna Halep nu e într-o zi... în care să servească fabulos, poate să-i pună pe retur Serena Williams probleme majore. Doamna Halep n-a servit fabulos, a servit ok față de Svitolina care a servit mizerabil. Foarte tare scorul cu Svitolina, dar nu are nicio legătură cu finala cu Williams. (...) S-o plimbe atunci, ce să zic.” a comentat Mircea Badea, în emisiunea ”În Gura Presei”. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26