Simona Halep, finală Shenzhen livescore. Românii, REVOLTAȚI după decizia organizatorilor

Simona Halep, numărul unu mondial, a câştigat turneul WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, sâmbătă, după ce a învins-o în finală pe deţinătoarea trofeului, Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-1, 2-6, 6-0.

Știrea inițială:

Finalele de simplu şi dublu ale turneului WTA de la Shenzhen (China), în care evoluează Simona Halep, respectiv perechea Irina Begu/Simona Halep, au fost amânate din cauza ploii şi mutate în sală. Dezamăgirea este foarte mare ținând cont că meciurile nu vor fi televizate. În respectiva sală, nu sunt condiții prielnice pentru filmare.

Pe diferite grupuri de pe Facebook, românii își arată revolta, pe bună dreptate, în privința acestei decizii. Oamenii voiau să o urmărească pe Simona Halep în finala de la Shenzhen. Decizia nu este privită cu ochi buni de unii români care consideră că partida trebuia amânată pentru mâine, astfel încât să se desfășoare normal și să fie televizată. În plus, așteptarea a fost teribilă în condițiile în care meciul ar fi trebuit să înceapă la ora 08:00 și amânarea acestuia era anunțată cam din jumătate în jumătate de oră.

"Ce o fi greu să pună o cameră acolo pentru a vedea și noi?";

"Mi-au stricat toată ziua";

"Sunt incredibili chinezii ăștia";

"Păi și cum joacă? Doar cu arbitri? Fără spectatori, fără televiziune... ăștia nu-s normali";

"Sala aia ar cam fi trebuit să fie pregătită complet de ieri. Prognozele meteo nu erau prea promițătoare. Mă miră felul în care chinezii, cunoscuți drept 'chinezi', au tratat problema asta...";

"Ne uitam la scor, atât... Asta e, oricum nu înțeleg... Puteau sa pună mâine meciul în niște condiții decente ca televizare etc";

"Dacă se întâmplă asta la Românică chiar și în calificări era super scandal intern, ne blamam la greu între noi... Dar la Shenzen sau Roland Garros este ceva normal să nu aibă teren acoperit. Hai să vedem ca fiind normală cerința sportivilor de a nu mai aștepta o vreme potrivită. Mai ales că au și alte competiții unde ar trebui să fie mâine... ;) Hai, Simona ! Hai, Irina !";

"Proastă organizare. Mă gandesc că au văzut de ieri cum va fi vremea";

"Ce tâmpenie!";

"Este cea mai proastă organizare. Urât";

"În locul ei ar fi ultima oară când aș merge la Shenzen"

"Ce situație... dar având în vedere că mâine vremea se anunța la fel, nu prea văd care ar fi fost altă soluție... totuși un live stream pe Facebook nu ar fi greu de făcut..." - sunt doar câteva dintre comentariile românilor.

De altfel, organizatorii au anunțat că le vor da înapoi banii tuturor celor care au cumpărat bilete la finale, dat fiind faptul că sala în care se vor desfășura meciurile nu are tribune și spectatorii nu pot veni la meciuri.

Finalele au fost amânate succesiv de organizatori, care în cele din urmă au decis să mute cele două meciuri în sală, au anunţat organizatorii.

Finala de simplu, dintre Simona Halep şi Katerina Siniakova (Cehia), deţinătoarea titlului şi a şasea favorită, va debuta la ora 12,00, ora României, fiind urmată, după o pauză de odihnă, de finala de dublu, care opune româncele Irina Begu/Simona Halep şi cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP - KATERINA SINIAKOVA LIVE TEXT finala SHENZHEN


DC News transmite, în format LIVESCORE, meciurile de sâmbătă ale Simonei Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel