Simona Halep, favorită la câștigarea US Open

Simona Halep este una dintre favoritele la câștigarea ultimului turneul de Grand Șlam al anului, US Open. Asta reiese dintr-o analiză a jurnaliștilor de la USA Today, care o plasează pe Simona la același nivel cu Eugenie Bouchard, cea care a învins-o în semifinale la Wimbledon.



Americanii consideră că cele două pot realiză oricând o surpriză de proporții în fața unor adversare mult mai experimentate, scrie ziare.com.

 CITEȘTE ȘI: http://www.dcnews.ro/wimbledon-2014-simona-halep-explica-eliminarea-din-semifinale-cu-eugenie-bouchard_447812.html

"Halep, 22 de ani, finalistă la Roland Garros, și învinsă de la Wimbledon, Bouchard, în vârstă de 20 de ani, continuă să facă pași mari în lumea tenisului, mai ales că amândouă se aflau în afara Top 25 în urmă cu un an. Acum aceste două tinere sunt jucătoare de Top 10 și sunt decise să pună în continuare presiune pe rivalele mai experimentate", scrie sursa citată.

Jurnaliștii de peste Ocean sunt de părere că US Open va începe fără o favorită clară.

Serena Williams a șocat pe toată lumea după retragerea scandaloasă de la Wimbledon, Kvitova, deși s-a impus pe iarbă londoneză, a dat dovadă de inconstanță în ultimii ani, iar sportive că Na Li, Măria Sharapova și Victoria Azarenka nu au arătat o formă impresionantă la Openul englez

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel