WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP explică eliminarea din SEMIFINALE, cu EUGENIE BOUCHARD

Simona Halep.jpeg
Simona Halep.jpeg

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP a vorbit, joi, despre meciul pierdut cu EUGENIE BOUCHARD în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014.

Vezi și: SIMONA HALEP, ELIMINATĂ de la WIMBLEDON 2014 de EUGENIE BOUCHARD, după 6-7 (5-7), 2-6


SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Mi-am sucit glezna şi apoi a fost dificil să mai continui. Pe moment am simţit o mare durere, dar în timp a mai trecut. Oricum, nu am putut să împing în picioare. După accidentare, primul serviciu a fost mult mai slab. În tie-break am servit bine până la 3-2, dar apoi ea a avut puţină şansă, a ajutat-o şi banda fileului. Bouchard apoi a jucat foarte bine. Tie-break-ul a fost momentul cheie al partidei. După ce l-am pierdut nu am mai putut să mă concentrez. Bouchard a fost avantajată de suprafaţa de joc. A putut să stea în spatele terenului şi să lovească puternic şi rapid, mai ales că a avut şi încredere. Este o foarte bună jucătoare şi în curând va ajunge foarte sus", a declarat SIMONA HALEP, citată de Mediafax.

Citește și: Accidentare SIMONA HALEP la WIMBLEDON 2014. Vezi video cu accidentarea suferită de româncă în semifinale

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Românca de pe locul 3 WTA consideră că a avut puţin timp de refacere după Roland Garros: "Am dat tot ce am putut, dar în al doilea set mi-am pierdut energia şi nu cred că aş fi putut câştiga acest meci. Acest lucru s-a întâmplat şi pentru că sunt puţin obosită. După turul trei am resimţit nişte dureri musculare, iar după Roland Garros am avut puţin timp de recuperare. Dar sunt bucuroasă că am reuşit cea mai bună performanţă a mea la Wimbledon. Nu pot fi tristă. După o săptămână de pauză cred că voi fi din nou la sută la sută".

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP a suferit o accidentare la glezna stângă, în primul set al semifinalei, la scorul de 2-2, și a fost vizibil afectată pe toată durata meciului. Această problemă s-a adăugat accidentării avute de mai multe zile, la coapsa stângă.

Vezi și: SIMONA HALEP joacă la BRD BUCHAREST OPEN, între 5 și 13 iulie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel