Simona Halep, emoții. Schimbare de reguli la US Open

Simona Halep
Simona Halep

US Open, ultimul Grand Slam al anului de la New York, va ţine cont de situaţia jucătoarelor care revin după o naştere în desemnarea capilor de serie, a anunţat preşedintele Federaţiei americane de tenis, Katrina Adams.

US Open va corecta situaţia capilor de serie dacă maternitatea influenţează clasamentul actual al jucătoarei. "Cred că este un mesaj bun pentru jucătoarele noastre şi viitoarele jucătoare. Puteţi să fiţi o femeie, să deveniţi mamă şi să reveniţi la munca voastră, crede că este un mesaj important, a anunţat preşedintele Federaţiei americane de tenis, Katrina Adams.

Cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares, Serena Williams ocupă doar locul 183 WTA, din cauza absenţei îndelungate din circuitul feminin. Iar la Roland Garros, organizatorii nu au trecut-o printre capii de serie. Americanca a trecut însă de primele 3 tururi, dar a abandonat din cauza unei accidentări înaintea duelului cu Maria Şarapova din optimi.

Circuitul WTA nu oferă statutul de cap de serie jucătoarelor care revin după lungi absenţe, dar le permite să acceadă direct pe tabloul principal la opt turnee din sezonul cu clasament protejat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel