Simona Halep, devastată de durere la mormântul vărului său, Nicea Arghir

Simona Halep a revenit în România după prima parte a sezonului american, iar printre primele lucruri pe care le-a făcut acasă a fost să viziteze mormântul vărului ei, Arghir Nicea, care s-a sinucis în urmă cu o lună.

Simona Halep s-a simţit groaznic din cauza faptului că nu a putut asista la funeraliile vărului său, pasionat, de asemenea, de tenis. La începutul lunii martie, atunci când a avut loc tragedia, sportiva se afla în SUA şi se pregătea pentru debutul turneului de la Indian Wells.

Simona Halep a fost devastată la aflarea veştii şi şi-ar fi dorit să ajungă în ţară, pentru a-l conduce pe Arghir Nicea pe ultimul drum. În cele din urmă, ea a decis să rămână în Statele Unite, pentru a participa la competiția pe care în final a câștigat-o, dedicându-i victoria vărului său decedat.

"A fost greu pentru Simona în momentul când a auzit de moartea vărului ei, erau destul de apropiaţi. A fost la mormântul lui zilele trecute, era şi firesc. Dacă nu era plecată aşa departe, ar fi întrerupt orice alt turneu", a relatat un apropiat al familiei Halep, conform ziarulring.ro.

Zilele acestea, în timp ce se afla în vizită la părinţii ei, Simona Halep s-a oprit şi la mormântul vărului ei, de care se simţea foarte apropiată, pentru a-i duce un buchet de trandafiri.

Vezi și: Indian Wells: Halep explică de ce nu s-a retras după moartea vărului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel