INDIAN WELLS 2015: SIMONA HALEP explică de ce nu s-a retras după moartea vărului

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS 2015. Simona Halep a vorbit în premieră despre moartea vărului său și a explicat de ce nu s-a retras de la Indian Wells după tragedia care i-a lovit familia.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI SIMONA HALEP - VARVARA LEPCHENKO


SIMONA HALEP - INDIAN WELLS 2015. Numărul 3 WTA i-a dedicat vărului său primul succes de la Indian Wells și a explicat că a dorit să evolueze la competiția din California pentru că și acesta a jucat mulți ani tenis și iubea sportul alb.

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS 2015. "Mi-este greu să vorbesc despre această situaţie. Este dureros pentru toată lumea, pentru mine şi pentru familia mea. Am dorit să joc acest turneu deoarece el iubea tenisul.

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS 2015. A jucat tenis mulţi ani. Aşa că am decis să rămân aici, pentru că a fost puţin mai uşor să trec peste această situaţie. Vreau să-i dedic lui acest meci, pentru că a iubit tenisul şi a fost foarte talentat", a declarat Simona Halep după calificarea în turul 3, conform site-ului oficial al WTA.

Citește și: Victorie românească de senzație la Indian Wells

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS 2015. Cât despre confruntarea cu Gavrilova, sportiva noastră a declarat, citată de gsp.ro: "A fost primul meu meci împotriva Dariei Gavrilova. Am intrat în meci destul de nervoasă, iar forehand-ul nu prea m-a ajutat. Ea se apără foarte bine, însă după primul set m-am mai relaxat şi am luptat pentru fiecare punct.

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS 2015. În Australia am pierdut acel meci cu Makarova şi acum mi-am adus aminte de el. Atunci am fost foarte supărată şi mi-am zis că ăla a fost ultimul meci din cariera mea în care am renunţat la luptă".

Vezi aici detalii despre meci: Simona Halep s-a calificat cu emoții în turul 3 de la Indian Wells

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel