Simona Halep, decizie referitoare la colaborarea cu Virginia Ruzici

Foto: Facebook Simona Halep
Foto: Facebook Simona Halep

Simona Halep a anunţat, sâmbătă, că va fi reprezentată de Wesport, ea renunțând la o colaborare de peste un deceniu cu managerul ei Virginia Ruzici.

“A fost o călătorie fantastică.

Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârşită de care mi-a dat dovadă nu doar mie ca sportivă, ci şi ca prietenă apropiată. Au fost 14 ani fantastici de experienţă împreună şi o reală încântare să colaborez cu ea. Voi preţui mereu prietenia noastră.

Acum, aş vrea să primesc un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunţ că voi colabora cy Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management”, a scris Halep pe Facebook.

“Simona este unul dintre cele mai mari staruri din sportul mondial şi a fost lider mondial timp de 64 de săptămâni, între 2017-2019. Are 23 de titluri WTA – până acum”, a notat și agenţia Wesport pe Instagram.

Bogdan Stelea, despre căderea Simonei Halep

„O cunosc destul de bine. După discuțiile pe care le-am avut, cam intuiesc ce se întâmplă cu ea. Din ce văd în ultimele meciuri, este o luptă crâncenă de a încerca să vină cel puțin în primele 10. Asta văd eu. Ce se vorbește acum, că are lovituri slabe, de începătoare, e din cauza presiunii pe care și-o pune singură.

Ar putea să ajungă din nou în Top 10, dar trebuie să accepte că pot exista meciuri în care o poate bate oricine. Cât timp nu acceptă asta, nu o să iasă de aici. Trebuie să învețe să sufere de o anumită manieră”, a declarat Bogdan Stelea, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Vezi și: Simona Halep, rezultate slabe în 2022. Patrick Mouratoglou şi-a cerut scuze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel