SIMONA HALEP, CLASAMENT WTA. SIMONA HALEP riscă să piardă LOCUL 2 WTA. SHARAPOVA și KVITOVA o pot depăși

SIMONA HALEP, CLASAMENT WTA. Simona Halep nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale. Românca a suferit câteva înfrângeri surprinzătoare în a doua jumătate a sezonului și, mai mult, a fost obligată să abandoneze în sferturile de la Beijing, din cauza unor probleme de ordin medical. Chiar înainte de Turneul Campioanelor 2014, Simona Halep primește o încă veste proastă: riscă să piardă locul 2 WTA și să cadă până pe locul 4 în clasamentul mondial. 

Vezi și: Simona Halep, criticată de un prestigios ziar de sport


SIMONA HALEP, CLASAMENT WTA. După retragerea Simonei Halep din competiția asiatică, Maria Sharapova şi Petra Kvitova ar putea profita și ar putea să o depășească pe româncă în clasamentul WTA.

SIMONA HALEP, CLASAMENT WTA. Ambele sunt calificate în semifinalele de la Beijing și vor juca în această dimineață pentru accederea în ultimul act al competiției.

SIMONA HALEP, CLASAMENT WTA. Rusoaica trebuie să ajungă în finală, pentru a o depăşi pe Simona Halep în clasament. Sharapova o va înfrunta pe Anei Ivanovici în semifinale.

SIMONA HALEP, CLASAMENT WTA. Petra Kvitova poate trece peste româncă în ierarha mondială dacă va câştiga turneul de la Beijing, scrie gsp.ro. Ea va evolua împotriva Samanthei Stosur în penultimul act al competiției.

Citește și: Veste bombă în tenis! Locul 1 WTA ar putea rata Turneul Campioanelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel