SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. SERENA WILLIAMS s-a retras de la BEIJING și poate rata TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 de la SINGAPORE

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep nu este singura jucătoare de top care s-a retras de la turneul de la Beijing. Românca a fost urmată tocmai de către numărul 1 mondial, Serena Williams, care a renunțat să se rezinte la meciul din sferturile de finală, pe care trebuia să îl joace cu Samantha Stosur. 

Vezi și: Simona Halep, criticată de un prestigios ziar de sport


SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Serena Williams a trimis un comunicat prin care și-a explicat gestul. Locul 1 WTA a informat genunchiul ei stâng s-a umflat și trebuie să facă un RMN, pentru a afla cât de gravă este accidentarea. Ea a invocat chiar posibilitatea de a rata Turneul Campioanelor de la Singapore.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Genunchiul stâng este foarte umflat. Trebuie să fac un RMN, ca să văd cât de gravă e accidentarea. Nu ştiu dacă voi participa la Turneul Campioanelor. Dacă nu mă voi recupera, nu cred că ar fi inteligent din partea mea să joc", a explicat Serena Williams, citată de gsp.ro.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Pe lângă Serena, care este campioana în exerciţiu de la Beijing, şi sora sa Venus şi-a anunţat retragerea de la turneul asiatic, ea afirmând că a fost infectată cu un virus.

Citește și: Simona Halep și-a aflat adversarele de la Turneul Campioanelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel