SIMONA HALEP, veste excelentă înainte de WIMBLEDON 2014

SIMONA HALEP a primit o veste excelentă, cu o zi înainte să debuteze la WIMBLEDON 2014, al treilea turneu de Gran Șlem al anului, unde românca este a treia favorită la cucerirea trofeului.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP a fost desemnată, luni, în cadrul unei ședințe a Consiliului Local Municipal Constanța, cetățean de onoare al orașului. SIMONA HALEP este la Londra, unde va debuta, marți, la WIMBLEDON 2014, astfel că diploma și cheia localității i-au fost înmânate fratelui campioanei, Nicolae Halep, de către primarul Constanței Radu Mazăre.

Citește și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP și-a aflat adversara din turul 1

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Totodată, administrația locală i-a oferit sportivei, pentru performanțele obținute în tenis, și un teren de aproape 500 de metri pătrați, situat în zona centrală a Constanței.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Fac acest lucru cu plăcere. Eu sunt un tip care iubesc sportul și fac sport (...). Încurajez orice persoană care face sport, cu atât mai mult când obține asemenea rezultate și ne duce numele în toate țările lumii. Sigur, sunt unii care vor spune că propuseseră să o facem acum câteva luni de zile cetățean de onoare și eu atunci am spus că trebuie să mai crească. Văd că a stimulat-o ceea ce am spus și a urcat în ierarhie repede de tot", a declarat Radu Mazăre, citat de Agerpres.

Nicolae Halep a precizat că reacția Simonei la aflarea veștii că devine cetățean de onoare al Constanței a fost una "de bucurie", titulatura respectivă reprezentând pentru ea "o mare onoare și o plăcere".

Vezi și: SIMONA HALEP la WIMBLEDON. Cine transmite meciurile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel