SIMONA HALEP. Cât a câștigat un parior pe înfrângerea Simonei

Finala din Turneul Campioanelor de la Singapore dintre Simona Halep și Serena Williams a fost așteptată de foarte mulți români cu sufletul la gură. Unii chiar au pariat la casele de pariuri. Totuși un singur român a reușit să dea lovitura în urma înfrângerii Simonei Halep, scrie prosport.ro

Partida din finala Turneului Campionilor dintre Simona Halep şi Serena Williams a fost aşteptată cu sufletul la gură de toţi românii, cei mai mulţi dorindu-şi confirmarea pentru victoria istorică de miercuri, când constănţeanca a învins-o categoric pe actualul lider mondial, scor 6-0, 6-2.

SIMONA HALEP  părea favorită  pentru a trece din nou de Serena Williams, după victoria cu 6-0, 6-2 în grupe.  Totuși Serena   a demonstrat încă o dată că ştie excelent să gestioneze partidele cu miză mare, impunându-se în cele din urmă cu 6-3, 6-0.

Citește și: SIMONA HALEP, gest șocant: "Niciodată n-am păţit aşa ceva", spune Stacey Allaster, șefa WTA

În România a fost un  compatriot care s-a bucurat de înfrângerea Simonei Halep. Acesta a mizat o sumă importantă în timpul setului 1 - 70 lei -, iar tipul de pariu ales a fost "scor exact în manşa secundă". 6-0 avea o cotă uriaşă - 26 -, astfel că inspiratul parior a făcut un profit de circa 1.800 de lei în câteva zeci de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel