SIMONA HALEP, gest șocant: "Niciodată n-am păţit aşa ceva", spune Stacey Allaster, șefa WTA

Stacey Allaster, președintele WTA, a făcut o dezvăluire despre Simona Halep. Aceasta afirmă că Simona a șocat-o cu un gest pe care nimeni în istoria tenisului nu l-a mai făcut.

La finalul Turneului Campioanelor de la Singapore, Allaster a ținut să evidențieze un gest făcut de Simona Halep în urma cu un an, după turneul de la Sofia.

"A fost ceva urias s-o urmarim pe Simona Halep la Turneul Campioanelor, dar eu am sa va spun acum ceva care o sa va socheze. Anul trecut am fost la Sofia cu ea si am urmarit un meci pe care l-a disptuat. Cand am ajuns la hotel am primit un e-mail de la ea. Imi multumea ca am ramas s-o urmaresc la acel meci. Niciodata n-am patit asa ceva, ca un sportiv sa-mi multumeasca pentru ca am ramas s-o urmaresc. Aceasta femeie este incredibila atat pe teren cat si in afara terenului", a povestit Allaster.

Citește și: Simona Halep, lecția pe care nu a învățat-o de la marele Roger Federer: Când rațiunea calcă fair-play-ul în picioare

Stacey Allaster a mărturisit că după acest episod s-a atașat și mai mult de Simona Halep, potrivit ziare.com.

Pentru parcursul de la  Turneul Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a încasat un cec în valoare de 971.000 de dolari și a revenit pe locul 3 în clasamentul WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel