SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI, în SEMIFINALE la STUTTGART 2015

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI. La scurt timp după victoria cu Sara Errani din sferturi, Simona Halep și-a aflat adversara din semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

MECIUL SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI POATE FI URMĂRIT AICI, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 14:30


Vezi aici detalii despre victoria Simonei Halep cu Sara Errani

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI. Adversara Simonei Halep din penultimul act de la Stuttgart urma să fie decisă din sfertul de finală disputat între Carla Suarez Navarro (locul 10 WTA și cap de serie numărul 8) și Caroline Wozniacki (locul 5 WTA și a patra favorită în Germania).

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI. Caroline Wozniacki nu a avut prea mari emoții în fața ibericei, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-0, 6-3, după o oră și 7 minute de joc. Astfel, Simona Halep se va bate cu daneza Caroline Wozniacki pentru finala de la Stuttgart.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI. Daneza de pe locul 5 WTA este, după Simona Halep, cea mai puternică jucătoare care a acces în sferturile de finală de la Stuttgart, după ce Maria Sharapova și Petra Kvitova au fost eliminate prematur.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI. Simona Halep și Caroline Wozniacki au jucat trei meciuri directe până în prezent. Daneza s-a impus în 2012, la Dubai - scor 6-2, 6-3, în vreme ce românca a câștigat în 2013, la New Haven - scor 6-2, 7-5, și în 2015, la Miami - scor 2-6, 6-1, 6-1.

Citește și: SIMONA HALEP urcă pe LOCUL 2 WTA după ce Maria Sharapova a fost eliminată în turul 2 la Stuttgart


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel