SIMONA HALEP s-a calificat în SEMIFINALE la STUTGART, după 6-4, 6-4 cu SARA ERRANI

Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart. Românca a trecut în sferturi de italianca Sara Errani, locul 15 WTA și a 11-a favorită a competiției, în două seturi, scor 6-4, 6-4, după o oră și 22 de minute de joc.

MECIUL SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI POATE FI URMĂRIT AICI, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 14:30


Simona Halep nu a arătat cel mai bun tenis al ei în fața Sarei Errani și a câștigat un meci care a avut o desfășurare mai puțin întâlnită la acest nivel. Românca făcut primul game al partidei pe propriul serviciu, după care au urmat nu mai puțin de 11 break-uri consecutive!

Seria break-urilor a fost întreruptă la scorul de 6-4 și 1-1 pentru viitorul număr 2 WTA, când sportiva noastră a câștigat pe propriul serviciu. Italianca a izbutit primul său game cu serviciul din meci la scorul de 6-4 și 2-1 pentru româncă. Mai mult, Errani a reușit chiar să treacă la conducerea setului secund, când a condus cu 2-3 și a avut minge de 2-4, dar Simona Halep a anulat șansa adversarei, a egalat la 3 și a rupt echilibrul, desprinzându-se la 5-3.

La 5-3 pentru ea în setul secund, pe propriul serviciu, Simona Halep a avut o minge de meci, dar Errani a anulat-o, a revenit și s-a apropiat la 5-4. Italianca a mai salvat incredibil două mingi de meci ale româncei și a avut o șansă de 5-5. Sportiva noastră a anulat însă avantajul adversarei sale și a încheiat meciul după două retururi câștigătoare superbe, trimise în diagonală.

-----------------------------

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - SARA ERRANI 6-4, 6-4


UPDATE: - 6-4: Simona Halep reușește să concretizeze a patra minge de meci și câștigă meciul cu Sara Errani. Primele două mingi de meci din acest game au fost salvate incredibil de italiancă: prima - cu o lovitură pe linia de fund, iar a doua - cu un stop-vole splendid executat de lângă fileu. Errani a avut minge de 5-5, după un nou vole din interiorul terenului, care a prins banda și a căzut în terenul româncei. Sportiva noastră a anulat însă avantajul adversarei și a câștigat meciul după două retururi superbe în diagonală.

- 5-4: Dramatism total la Stuttgart! Simona Halep a început bine game-ul, a servit excelent și a condus cu 30-15, după care italianca a revenit și a avut minge de break, anulată însă de româncă. Mai mult, sportiva noastră a avut o minge de meci, dar Errani s-a apărat excelent și a reușit să o salveze, după care a făcut break-ul care o menține încă în joc.

- 5-3: Românca reușește un break la 15, după un game în care a trimis două lovitură câștigătoare superbe cu forhand-ul. Sportiva noastră va servi pentru meci!

- 4-3: Simona Halep își face serviciul, la 15, iar Errani cere din nou intervenția antrenorului ei.

- 3-3: Românca reușește break-ul la avantaj, din a doua încercare, după ce a anulat o minge de 2-4 a adversarei. Sportiva noastră nu pare însă în cea mai bună dispoziție de joc și a fost din nou aproape de o accidentare.

- 2-3: Simona Halep dă semne de nervozitate și îi permite adversarei să treacă pentru prima dată la conducerea unui set. Errani face break, leagă două game-uri consecutive câștigate și va urma la serviciu.

- 2-2: Italianca profită de erorile comise de româncă și reușește, în premieră, să câștige un game pe serviciul ei.

- 2-1: În sfârșit românca își câștigă serviciul după 11 break-uri consecutive, ajungând la doar al doilea game pe propriul serviciu din tot meciul. Sportiva noastră a făcut 40-15 cu primul ace al meciului, după care a închis punctul cu un nou ace, reușit cu al doilea serviciu.

- 1-1: Simona Halep răspunde cu un break tot la 15 și egalează în debutul setului 2. Este al 11-lea break consecutiv al meciului, din 12 game-uri jucate.

- 0-1: Sara Errani începe al doilea set cu break la 15, profitând de cele patru greșeli neforțate comise de româncă.

- 0-0: Simona Halep începe setul secund la serviciu.

-----------------------------

- 6-4: Simona Halep câștigă setul, după ce a reușit al cincilea break al setului în fața Sarei Errani, care se chinuie să servească. Italianca are mari probleme în a trimite primul serviciu în teren, iar cel de-al doilea reprezintă o pradă ușoară pentru sportiva noastră, care returnează de multe ori cu lovituri direct câștigătoare.

- 5-4: Incredibil! Break-ul cu numărul opt în acest set! Errani a câștigat la 0 pe serviciul Simonei și va servi pentru a rămâne în set.

- 5-3: Italianca nu pare capabilă să-și facă serviciul, iar sportiva noastră mai reușește un break și va servi pentru câștigarea setului.

- 4-3: Al șaselea break consecutiv al setului! Italianca rămâne aproape de româncă, după un game în care sportiva noastră a fost aproape de o entorsă, dar a reușit să se redreseze la timp după ce i s-a blocat piciorul în zgură în timpul unei ”alunecări” făcute pentru a ajunge la o minge.

- 4-2: Sara Errani are în continuare probleme serioase pe propriul serviciu, iar Simona Halep mai câștigă un break la 0.

- 3-2: Italianca face un nou break, după un game extrem de disputat, în care Simona Halep a scos-o din minți în două rânduri: cu o minge care a prins tușa și una care a trecut în terenul ei după ce a atins banda fileului. Românca a avut două mingi de 4-1, dar pe prima a irosit-o cu o scurtă care s-a oprit în banda fileului, iar a doua a fost anulată de italiancă. Simona Halep a reușit în acest game un passing-shot senzațional după o venire la fileu a Sarei Errani. Italianca a apelat la ajutorul antrenorului ei la finalul game-ului câștigat pe serviciul advers.

- 3-1: Simona Halep o pedepsește crunt pe italiancă pentru serviciul slab și returnează perfect pentru un break alb, încheiat cu o minge trimisă pe tușă.

- 2-1: Sara Errani returnează mult mai bine și face re-break la 0.

- 2-0: Sportiva noastră continuă să trimită lovitură câștigătoare după lovitură câștigătoare cu dreapta, atât în lung de linie, cât și în diagonală. Românca a condus cu 40-15 pe serviciul advers, dar italianca a revenit și a avut minge de 1-1, anulată însă de Simona Halep cu un retur superb cu dreapta în diagonală, după care viitorul numărul 2 WTA a făcut break la avantaj.

- 1-0: Debut superb de meci pentru Simona Halep! Românca s-a aflat în permanență în ofensivă în primul game, și-a plimbat adversara pe linia de fund și a reușit lovituri câștigătoare minunate: o dreaptă din apropierea fileului și o scurtă la care Errani nu a avut reacție.

- ora 15:08 - Începe partida Simona Halep - Sara Errani. Românca servește prima

- ora 15:05 - Cele două jucătoare se încălzesc înainte de începutul sfertului de finală.

-----------------------------

Vezi și: SIMONA HALEP urcă pe LOCUL 2 WTA după ce Maria Sharapova a fost eliminată în turul 2 la Stuttgart


Știrea inițială:

SIMONA HALEP - SARA ERRANI LIVE TEXT. Organizatorii turneului de la Stuttgart au anunțat, joi seara, când se va juca sfertul de finală dintre Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2, și Sara Errani, locul 15 WTA și a 11-a favorită a competiției.

Vezi și: Cum explică specialiștii revenirea fantastică a Simonei cu Muguruza


SIMONA HALEP - SARA ERRANI LIVE TEXT. Meciul Simona Halep - Sara Errani se va disputa vineri, cu începere de la ora 15:00, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO. Sfertul de finală dintre sportiva noastră și italiancă va fi prima partidă a zilei de pe Arena Centrală din Stuttgart.

SIMONA HALEP - SARA ERRANI LIVE TEXT. Simona Halep a jucat până acum două meciuri directe cu Sara Errani. Cele două jucătoare și-au împărțit victoriile. Italianca s-a impus în 2013, la Miami, scor 6-1, 6-0, în vreme ce sportiva noastră a câștigat în 2014, la Doha, scor, 6-2, 6-0.

Citește și: Record impresionant pentru Halep! Williams și Sharapova sunt departe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel