SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI, în SEMIFINALE la DUBAI

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Dubai, după ce a trecut, joi, de Ekaterina Makarova, scor 6-3 ,1-6, 7-5. Românca și-a luat astfel revanșa în fața rusoaicei care a eliminat-o în sferturile de la Australian Open.

SIMONA HALEP - DUBAI. În penultimul act din Emirate, Simona Halep o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki (locul 5 WTA). Confruntarea dintre numărul 4 și numărul 5 mondial se va juca vineri, cu începere de la ora 17:00, după ce se va termina prima semifinală de la Dubai.

SIMONA HALEP - DUBAI. A treia favorită din Emirate, Caroline Wozniacki a eliminat-o în sferturile de finală pe italianca Flavia Pennetta, scor 7-5, 6-0.

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep şi Caroline Wozniacki s-au mai întâlnit de două ori până acum, împărțindu-și victoriile. Ultimul duel a avut loc la New Heaven, în 2013, când Simona Halep a triumfat în două seturi, scor 6-2, 7-5.

SIMONA HALEP - DUBAI. În cea de-a doua semifinală de la Dubai se vor întâlni Garbine Muguruza (Spania, locul 24 WTA) şi Karolina Pliskova (Cehia, locul 18 WTA).

Vezi și: Clipe grele pentru Simona Halep! Cum le-a depășit - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel