SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI, în TURUL 3 de la MIAMI. Românca a explicat de ce a avut probleme cu Vaidisova

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Imediat după calificarea în turul 3 de la Miami, Simona Halep a explicat de ce a avut probleme în meciul cu Nicole Vaidisova, de care a trecut în trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-1.

Vezi aici detalii: Halep merge în turul 3 la Miami, după un meci complicat cu Vaidisova

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Simona Halep a recunoscut că meciul cu cehoaica de pe locul 328 WTA a fost unul greu. Românca a afirmat că este dificil să joace cu o adversară pe care nu a mai întâlnit-o și despre care nu știe nimic.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. "A fost un meci dificil, e greu să joci cu cineva pe care nu-l cunoşti. Am încercat să lupt până la final şi să-mi găsesc ritmul. A fost greu, nu sunt adaptată sută la sută la vremea de aici, încerc să fiu tot mai bună în fiecare zi. E diferenţă între Indian Wells şi Miami şi vreau să-mi păstrez mintea limpede. Am câştigat cel mai important turneu al meu, sunt puţin relaxată, sunt fericită şi abia aştept meciul din următoarea rundă", a declarat Simona Halep la interviul acordat pe teren după victoria cu Nicole Vaidisova.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. În turul 3 de la Miami, Simona Halep o va întâlni pe Camila Giorgi, locul 37 WTA și favorita numărul 30 în Florida. Sportiva noastră nu a mai jucat niciodată cu italianca de 23 de ani în circuitul WTA.

Citește și: Veste uriașă pentru Simona Halep! E tot mai aproape de locul 2 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel