SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015: Românca are drum liber spre SEMIFINALE

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep s-a calificat, în noaptea de duminică spre luni, în turul 2 de la Australian Open, după victoria în două seturi obținută în fața italiencei Karin Knapp, scor 6-3, 6-2. A treia favorită a turneului a primit însă vești bune și de pe celelalte terenuri de la Melbourne: nu mai puțin de trei super-adversare pe care le putea întâlni până în semifinale au fost eliminate.

VEZI AICI LIVETEXT MECIUL SIMONA HALEP - JARMILA GAJDOSOVA


SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep a scăpat de pericolul numit Sabine Lisicki, fosta finalistă de la Wimbledon şi o jucătoare recunoscută pentru meciurile mari pe care le face împotriva adversarelor de top. Românca ar fi putut s-o înâlnească pe nemțoaica de pe locul 28 mondial în turul al treilea de la Melbourne, dar aceasta a fost învinsă în prima manșă de Kristina Mladenovici (locul 71 WTA), scor 6-4, 4-6, 2-6.

Citește și: Australian Open: Simona Halep s-a calificat în turul 2. Cu cine va juca

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Însă cea mai mare surpriză de azi-noapte la Australian Open a fost reușită de Lucie Hradecka. Cehoaica de pe locul 142 WTA a eliminat-o pe Ana Ivanovic (locul 5 WTA), cea mai tare adversară de pe partea de tablou a Simonei Halep. Cele două s-ar fi putut duela în sferturile de la Melbourne, dar sârboaica nu s-a regăsit după un prim set câştigat categoric, scor 6-1. A mai obţinut doar 5 game-uri în următoarele două manşe şi a fost eliminată încă din primul tur, scrie gsp.ro.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. De asemenea, o altă adversară periculoasă peste care putea da Simona Halep și a părăsit turneul este Anastasia Pavlyuchenkova. Românca o putea întâlni în optimi pe redutabila rusoaică de pe poziția 25 în lume, însă aceasta a pierdut cu belgianca Yanina Wickmayer, scor 6-4, 3-6, 3-6.

Vezi și: Surpriză COLOSALĂ produsă de o româncă la Australian Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel