EXCLUSIV  Simona Halep, astrogramă. Previziunea astrologului DCNews

Rodica Mitu / 15 feb 2019 / 10:08 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ioan Burculeț, astrolog DCNews, a prezentat câteva aspecte importante din astrograma Simonei Halep, care participă, în această perioadă, la turneul de la Doha.

„Despre Simona Halep se cunosc multe și se pot povesti la fel de multe. Faptul că a cucerit primul loc în top, cu atât mai bine. Astrograma configurează, prin aspectele ei, elementele esențiale ale unui învingător care are profunzime, introspecție dezvoltată și vizează țintele înalte", a spus astrologul DCNews, Ioan Burculeț, adăugând totodată: „Nu întâmplător din a doua jumătate a anului 2018, mai concret din luna iulie și până la final de an, aveau să fie câteva evenimente majore surpriză, independente de voința ei și care, prin natura lor, puteau să o întârzie, blocheze și să o determine să renunțe la ceva în carieră. Imprevizibilitatea nu a fost un element surpriză, doar o formă de manifestare a destinului".

Potrivit astrologului, în prima parte a anului 2019, „evenimentele nefericite descresc în intensitate, astfel încât, dincolo de elementele stresante, va avea puterea să își domine adversarele. În actualul turneu, vor fi anumite elemente de slăbiciune, dar faptul că va câștiga, în cele din urmă, un loc printre primii îi va aduce din nou zâmbetul pe buze. Starea de oboseală accentuată, care rezultă din astrograma ei, va determina mobilizarea".

Ce urmează în 2019

 

„Traseul descendent din diferite motive va începe ca factor declanșator din a doua jumătate a anului 2019, când anumite evenimente o vor determina să se confrunte cu probleme existențiale, indiferent de voința acesteia. Trebuie să își fortifice starea de sănătate care îi poate aduce o retragere sau rezultatele să nu mai fie pe măsura așteptărilor. Rămâne de văzut ce îi va rezerva universul în partea a doua a anului", a concluzionat specialistul în astrologie.

Ioan Burculeț este astrologul cunoscut drept cel care a prezis victoria președintelui Klaus Iohannis, dar și arestarea Elenei Udrea, respectiv a Alinei Bica, precum și multe fenomene teribile despre care presa a scris de-a lungul vremii.


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26