SIMONA HALEP - ALIZE CORNET, în TURUL 1 de la MADRID 2015. Traseu posibil până în FINALĂ

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. Simona Halep va participa săptămâna viitoare la cel de-al doilea turneu din cadrul sezonului european de zgură, după semifinala jucată la Stuttgart. Românca de pe locul secund WTA este a doua favorită a competiției de la Madrid, unde anul trecut a pierdut finala jucată în fața Mariei Sharapova.

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. În primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory din capitala Spaniei, Simona Halep, locul 2 WTA, o va întâlni pe Alize Cornet. Franțuzoaica de 25 de ani ocupă în prezent locul 28 WTA și nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a carierei: n-a depășit faza sferturilor la nicio competiție în 2015.

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. Simona Halep și Alize Cornet s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, iar franțuzoaica se află în avantaj. Românca s-a impus în 2013, la Turneul Campioanelor de la Sofia, scor 6-4, 6-4, însă a pierdut celelalte două dueluri: la Monterrey, în 2011, scor 7-5, 6-1, și la Dubai, în 2014, după ce a abandonat la scorul de 6-1, 1-1.

Citește și: Simona Halep vorbește despre momentul de cotitură al carierei sale

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. Dacă o va elimina pe Alize Cornet, sportiva noastră va juca în turul 2 cu învingătoarea din meciul Monica Puig (Puerto Rico, locul 47 WTA) - Roberta Vinci (Italia, locul 43 WTA), iar în turul 3 ar putea da peste cehoaica Lucie Safarova (locul 13 WTA) sau italianca Giorgi Camila (locul 35 WTA). Cel mai dificil adversar peste care constănțeanca ar putea da în sferturile de la Madrid este rusoaica Ekaterina Makarova (locul 8 WTA), care a eliminat-o în acest an în sferturile de finală de la Australian Open.

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. Simona Halep ar putea să se întâlnească din nou cu Maria Sharapova la Madrid, de data asta însă în semifinale, cele două aflându-se pe jumătatea inferioară a tabloului.

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. În ultimul act din capitala Spaniei, românca de pe locul 2 WTA ar putea să se lupte pentru trofeu cu liderul mondial, americanca Serena Williams.

Vezi și: Simona Halep, sumă fabuloasă câștigată din tenis în 2015! Doar Serena Williams o depășește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel