SIMONA HALEP la MADRID. WTA: Un meci de la ediția din 2013 a fost momentul de cotitură în cariera româncei

Foto: twitter.com
Foto: twitter.com

SIMONA HALEP - MADRID. Românca Simona Halep este din nou în prim-plan pe site-ul WTA, după ce la începutul acestei săptămâni a devansat-o pe Maria Sharapova și a urcat pe locul 2 în clasamentul mondial. În așteptarea primului meci din turneul de la Madrid, Asociația de Tenis Feminin îi face un portret sportivei noastre. Potrivit WTA, trecerea Simonei Halep de la o jucătoare promițătoare la un star al tenisului a început cu un meci jucat în 2013 în capitala Spaniei.

SIMONA HALEP - MADRID. A fost, ani de zile, una dintre cele mai promițătoare jucătoare din circuitul feminin - a dominat la juniori, urcând apoi încet în clasamentul celor mai bune jucătoare din lume. Dar transformarea Simonei Halep a început cu adevărat după un meci la Mutua Madrid, scrie site-ul WTA, citat de digi24.ro. La ediția din 2013, românca a primit un wildcard și a impresionat pe toată lumea, chiar dacă a pierdut meciul cu Lourdes Domingo Lino.

SIMONA HALEP - MADRID. ”Meciul acela a fost incredibil pentru mine”, spune Simona Halep, care adaugă că acela a fost momentul în care și-a dat seama de adevărata sa valoare: ”Atunci, după ce am jucat trei ore, mi-am dat seama că pot să joc la nivel înalt”.

Vezi și: Simona Halep, probleme medicale serioase. Ion Țiriac: O problemă pe care trebuie să o rezolve"

SIMONA HALEP - MADRID. Simona Halep avea, înainte de meciul cu Lourdes Domingo Lino, 53 de victorii și 64 de înfrângeri în circuitul WTA. După acel meci a obținut 115 victorii și a pierdut doar 28 de partide, reușind între timp să câștige 11 turnee, printre care și unul de categorie Premier Mandatory, la Indian Wells.

SIMONA HALEP - MADRID. Simona Halep a vorbit și despre parcursul senzațional pe care l-a avut la Madrid anul trecut, când s-a oprit doar în finală, unde a fost învinsă de Maria Sharapova.

SIMONA HALEP - MADRID. ”Anul trecut am fost foarte încântată să joc în finala unui turneu major, cum este cel de la Madrid! Acel meci mi-a dat multă încredere, chiar dacă l-am pierdut”, a mai declarat Simona Halep.

Citește și: Simona Halep a dat lovitura în 2015! Sumă fabuloasă câștigată din tenis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel