Simona Halep, absentă la Fed Cup. Ion Țiriac, reacție privind decizia Simonei Halep de a nu juca la Fed Cup

Ion Țiriac și-a exprimat părerea în legătură cu decizia Simonei Halep, numărul 3 WTA, de a nu juca în confruntarea România-Canada, din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup.

Ilie Năstase a criticat-o pe Simona Halep pentru că nu merge în Canada la FED CUP. Ulterior, a treia jucătoare a lumii a răspuns criticilor, precizând că joacă pentru România la fiecare turneu. "Tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep", a declarat Simona Halep pentru DigiSport.ro.

Ion Țiriac, o altă legendă a sportului alb, abordează acest subiect luând în calcul și efortul depus de sportiva noastră în ultima perioadă: „Pe vremea noastră, trebuia nu numai să participăm, dar ni se ordona să participăm. Simona Halep trebuie să joace întotdeauna pentru țară", a declarat, potrivit Digi 24, Ion Țiriac, adăugând, însă, "când e posibil".

„Dacă vezi matale programul pe care l-a avut Simona Halep până în ziua de astăzi, este atât de brutal, încât nu cred că vreun sportiv, în orice sport, l-a avut", a punctat, ulterior, Ion Țiriac.

Simona Halep, despre declarația lui Ilie Năstase: Nu știu dacă mă afectează sau nu, dar...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel