Simona Halep a cucerit Turcia. Sesiune de autografe și fotografii, în vacanță

Simona Halep, Roland Garros 2014
Simona Halep, Roland Garros 2014

Simona Halep a plecat în vacanță în Turcia, unde a fost în centrul atenției.

Presa turcă a povestit câteva episoade care au avut loc în urmă cu doar câteva zile, semn că faima de care se bucură Simona Halep a ajuns la cel mai ridicat nivel. Recunoscută de toţi în hotelul unde s-a cazat, Simona Halep s-a comportat ireproşabil, asemenea unei mari campioane, scrie Pro Sport.

"Simona Halep este în Kermer. În vârstă de 22 de ani, sportiva care a uimit lumea tenisului în ultimul an, jucând finală la Roland Garros şi semifinală la Wimbledon, a ales Turcia pentru vacanţa de vară. Ea s-a cazat la Maxx Royal pentru o săptămână şi a fost recunoscută uşor de turiştii prezenţi în stabiliment", notează cnnturk.com, completaţi de colegii de la sanliurfa.com: "Marea vedetă a tenisului mondial feminin, Simona Halep, a ales să se relaxeze în Turcia înainte de seria de turnee din Statele Unite".

VEZI ȘI: SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Simona Halep, elogiată de specialiștii în tenis

Pe ideea popularităţii sportivei din Constanţa au mers şi jurnaliştii de la haberciniz.biz, care apreciază modul cald şi natural adoptat de Simona Halep.

"Copiii din resortul unde e cazată Simona Halep au recunoscut-o imediat pe româncă. Aceştia i-au cerut autografe şi fotografii, iar aceasta a acceptat fără reţineri, spre mulţumirea tuturor. În special board-ul stabilimentului a fost entuziasmat de atitudinea jucătoarei, clienţii urmând a vorbi fără doar şi poate, la finalul concediilor, de acest episod şi de cât de bine s-au simţit aici".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel