Simona Gherghe, după ”eșecurile” lui David Popovici la Mondiale: Nu datorează nimic nimănui! Doar lui însuși!

Simona Gherghe, după ”eșecurile” lui David Popovici la Mondiale: Nu datorează nimic nimănui! Doar lui însuși. FOTO: Facebook @Simona Gherghe
Simona Gherghe, după ”eșecurile” lui David Popovici la Mondiale: Nu datorează nimic nimănui! Doar lui însuși. FOTO: Facebook @Simona Gherghe

Simona Gherghe a reacționat dur împotriva celor care l-au criticat pe David Popovici după finalele pierdute la Mondialul de natație.

David Popovici, cel până mai ”ieri” numit copilul minune al înotului național, european și mondial, a obținut locul 6 în finala probei de 100 de metri liber de la Campionatul Mondial din Fukuoka (Japonia), după ce în proba de 200 de metri liber a ratat podiumul, terminând pe locul 4, fiind campionul en-titre înainte de acest mondial, medalii obținute pe când avea doar puțin peste 17 ani.

”Campionii de canapea” au găsit de cuviință să arunce cu mizerii în sportivul român, uitând care sunt condițiile pe care sportul, această Cenușăreasă a României, le oferă celor care vor să facă performanță.

”Chiar și fără medalii, la Mondialele astea, David Popovici e un mare campion. Nu înțeleg de ce naiba unii români au atâtea pretenții de la un om.

Asa îi făceau și Simonei Halep. Cum pierdea un meci, cum era o mare dezamăgire. Ca și cum o zi proastă, o înfrângere sau o perioadă mai nefasta pot anula titluri sau medalii.

Dacă susții un campion, păi fă-o mai ales atunci când nu-i e bine. Că la bine fac toți coadă!

Fix același discurs e, acum, cu David Popovici. Oameni care nu au realizat nimic în viață, n-au plantat nici măcar o ceapă, se apucă să judece și să critice.

După fotbal și tenis, avem experți și-n înot, mai nou, ați observat? Armata de “connaisseuri” de pe facebook e plină de reproșuri… Nimeni nu vă datorează nimic!

La fel cum David Popovici nu datorează nimic nimănui! Doar lui însuși! Capul sus, David! Drumul tău e abia la început”, a scris Simona Gherghe pe contul său de Facebook.

David Popovici, reacție după finală: A fost un stres

După finala de joi, reacția pe care a oferit-o David Popovici este una din care ar trebui fiecare dintre noi să învățăm ceva.

”Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine. 

Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.

De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres”, a spus Popovici, potrivit GSP, a transmis Digisport.

Citește și: Victor Ciutacu, după ce David Popovici a terminat pe 4 în Japonia: Haideți cu scuzele, i-a dat greu la Bac!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel