Victor Ciutacu, după ce David Popovici a terminat pe 4 în Japonia: Haideți cu scuzele, i-a dat greu la Bac!

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Victor Ciutacu a transmis o opinie după ce David Popovici a încheiat pe locul patru finala probei de 200 m liber, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Fukuoka. 

Chiar dacă nu a spus cu ”subiect și predicat”, Victor Ciutacu îl ironizează pe tânărul înotător pentru că a terminat ”doar” pe locul 4 în cursa în care avea de apărat titlul de campion mondial.

”Am suspiciuni de dopaj la toți marii campioni, nu doar la ai noștri. În epoca chimiei universale, nu devii cel mai bun sportiv de planetă, în orice domeniu, din ciuboțica cucului și papanași cu brânză de vaci. Și nici nu ai cum să ingerezi întâmplător substanțe dopante (n.r. aluzie la Simona Halep).

Totul e să nu te prindă. Revenind la teritorialitate, cum Usain Bolt nu e subiect de dezbatere publică în România, vorbim despre Simona Halep, nu?

Căreia, apropos, nu i-am contestat vreodată valoarea, determinarea, seriozitatea, talentul.

La fel și cu David Popovici sau Cristina Neagu. Dar nici nu m-am închinat la statuile lor de mucava. Sunt performeri uriași, da, nimic de contestat, dar prea ne raportăm la ei ca și cum până acum n-am fi contat în sport.

Suntem, totuși, un popor care i-a dat pe Nadia, Năstase, Patzaichin sau Hagi, dacă nu mă înșel…”, a declarat Victor Ciutacu pentru România TV.

Mai mult decât atât, jurnalistul RomâniaTV a continuat comentariul despre David Popovici într-un story publicat pe contul său de socializare.

”Măcar a fost aproape de podium al nostru. Haideți cu scuzele, n-are copilu’ unde se antrena, i-a purtat ghinion Antena 1 (n.r. singura televiziune din România care a transmis cursele din cadrul Campionatului Mondial de Natație), era apa caldă-n bazin, sunt prea puțini banii de la stat pentru medalie, i-a dat greu la BAC, scârbile alea și-a dorit mai mult victoria, are tot viitorul înainte”, a postat Victor Ciutacu.

Declarația lui David Popovici după ce a terminat cursa de 200 metri liber pe locul 4 a fost una plină de maturitate, o maturitate pe care mulți dintre noi cu greu o pot accepta.

”S-a simțit groaznic, dar asta înseamnă că avem la ce să mai lucrăm. Dacă faci o cursă absolut perfectă, atunci nu mai ai ce să îmbunătățești, știi că pur și simplu ai atins plafonul, limita.

Știi că nu poți face nimic mai bine de atunci încolo. Eu mă bucur că s-a întâmplat acum și știu că s-a întâmplat cu un scop, iar acum voi învăța din asta”, a spus Popovici, conform The Strairs Times, notează Digisport.

Reamintim că David Popovici s-a calificat, miercuri, în finala de 100 de metri liber, la care este campion en-titre, ”Proba de 100 de metri este, din fericire, de două ori mai scurtă. Asta nu înseamnă că va fi ușor, dar nu cred că va fi la fel de greu”, a mai spus David Popovici.

Citește și: Corina Băcanu, postare virală după mondiale. "David Popovici este ilustrarea perfectă a unui verset din Biblie"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel