Simona Gherghe, despre Halep: Locul ei nu e pe canapelele televiziunilor

Simona Gherghe le-a răspuns celor care o acuză că nu o invită pe Simona Halep la emisiunea pe care o realizează - "Acces Direct", de la Antena 1.

VEZI ȘI: Soțul Cristinei Pocora: HALEP, tu NU ești româncă! Dă-o dracului!

Vedeta a spus că locul îndrăgitei Simona Halep nu este nicidecum pe canapelele televiziunilor, ci pe terenul de tenis.

"Există o specie de oameni, aici pe Facebook, cărora nu le convine nimic. Împrăștie venin în stânga și-n dreapta și se erijează în deținătorii adevărului absolut. Îi deranjează tot ce mișcă! De pildă, astăzi, în loc să se bucure, ca niște oameni normali, de succesul unei fete care scrie istorie în tenisul românesc, indivizii respectivi au alte griji.

"Dar de când te interesează pe tine tenisul?" Sau "Știai tu acum un an de Simona Halep?" Sau "Bine că sunteți toți experți în tenis"... Exemplele pot continua. Oameni purtători de venin, avem și noi dreptul să ne bucurăm? Chiar dacă, să zicem, am fi auzit ieri de Simona? Mi se pare minunat efectul pe care Simona îl are asupra noastră! Mă bucur că fata asta de 23 de ani, care muncește pe brânci de când era cât racheta, a reușit să schimbe agenda televiziunilor, a ziarelor și a Facebookului!

VEZI ȘI: Lecția pe care a dat-o Țopescu. Poza care spune TOTUL

Mă bucur că trebuie să mă programez cu o săptămână înainte, ca să prind loc pe terenul de tenis, să joc și eu! Și mai ales sunt fericită că aud copiii vorbind de ea! Și încă ceva: mulți mi-au reproșat că de ce nu o chem la emisiune... Le spun că locul Simonei NU este pe canapelele televiziunilor! Ea face performanță tocmai pentru că nu-și pierde vremea, făcând altceva decât tenis! De-asta vorbește acum o lume intreaga despre ea! Aș vrea să nu o sufocăm! Putem, însă, să o admirăm și să o încurajăm de pe margine! Chiar și aici, pe Facebook! Și mai ales s-o încurajăm când, poate, n-o să aibă o zi atât de bună ca cea de azi!

Am scris vorbele astea din revoltă față de cei care se împiedică de postările despre Simona. Dar am ales de drag de Simona!", a scris Simona Gheorghe pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel