Simona Gherghe, către Halep: N-am apucat să văd meciul. Și nici nu vreau să-l văd

Simona Gherghe i-a transmis un mesaj Simonei Halep după ce sportiva a fost eliminată de Jana Cepelova în turul 1 de la Wimbledon. 

Realizatoarea TV i-a scris Simonei Halep câteva rânduri prin care a îndemnat-o să fie puternică și să nu asculte criticile venite din partea oamenilor.


"Draga Simona,

N-am apucat sa vad meciul de ieri. Si nici nu vreau sa-l vad. Stiu ca ti-e greu, ca ai de luptat, in primul rand, cu increderea in tine, apoi cu armata de "specialisti" in tenis din tara, pe care nici scutul anti racheta nu i-ar opri din a jigni, desi au inceput sa inteleaga abc-ul acestui sport, datorita tie.

Treci, poate, prin cel mai dificil moment al carierei tale, dupa ascensiunea pe care ai avut-o, in ultimii doi ani. Pentru multi, mai ales pentru cei care nu stiu cat efort este in spatele performantei, ai aparut de nicaieri si, poate, chiar isi doresc sa nu stralucesti pana la capat. Sa fii ca ei. Sa nu le darimi mitul ca nu poti reusi prin munca. Sa nu le distrugi scuza tuturor nereusitelor din viata.

Unii se tem ca nu te vei putea opri din declin, eu cred ca uneori e necesar sa cobori putin, sa te reincarci, ca sa ajungi in varful muntelui. Si sa nu uiti ca nu esti datoare nimanui, in afara celor care au fost alaturi de tine si te-au sprijinit. Nu ii esti datoare Romaniei, Guvernului si nici macar celor care te privesc si au emotii alaturi de tine.

Si sa mai stii, Simona, un lucru: avem deja toate motivele din lume sa-ti fim recunoscatori. Gratie tie, multi au redescoperit sportul asta minunat. Si tot gratie tie, avem atatia jucatori romani care au inceput sa faca performanta. Le-ai insuflat dorinta de fi acolo, sus, intre campioni. Si poate cel mai important, fetitele vor sa fie Simona Halep!", i-a transmis Simona Gherghe sportivei. Întreaga postare poate fi citită AICI.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP, eliminată de JANA CEPELOVA în TURUL 1 de la WIMBLEDON, scor 7-5, 4-6, 3-6

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel