SIMONA HALEP, eliminată de JANA CEPELOVA în TURUL 1 de la WIMBLEDON, scor 7-5, 4-6, 3-6

Surpriză de proporții la Wimbledon 2015! Simona Halep, numărul 3 mondial și cap de serie numărul 3, a fost eliminată în primul tur de la Londra de o jucătoare aflată pe locul 106 în lume, Jana Cepelova, din Slovacia. Românca a pierdut în trei seturi partida de marți, la capătul a două ore și 15 minute de joc, scor 7-5, 4-6, 3-6, după o evoluție extrem de modestă.

UPDATE:

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - JANA CEPELOVA 7-5, 4-6, 3-6


-----------------------

Setul 3:

- 3-6: Jana Cepelova beneficiază din nou de erorile Simonei Halep și revine de la 40-0 pentru sportiva noastră. Slovaca își procură prima minge de meci cu un nou vole-stop perfect, executat de sub fileu, și o concretizează, obținând victoria și calificarea în turul secund de la Wimbledon 2015.

- 3-5: Jana Cepelova face re-break la 0, profitând din nou de numeroasele greșeli comise de numărul 3 WTA, și va servi pentru meci.

- 3-4: Românca își recuperează break-ul după un game dramatic și va servi pentru a egala în decisiv. Sportiva noastră a fost condusă cu 0-30 și a salvat o minge de 2-5, înainte de a face break, fără să strălucească, dar cu mai puține erori neforțate.

- 2-4: Simona Halep face un game alb și rămâne în meci.

- 1-4: Cepelova continuă să zburde pe teren și se desprinde în decisiv, după un game foarte disputat și spectaculos. Românca a fost condusă cu 15-40, dar a reușit să egaleze, grație unui retur câștigător și a unei mingi pe care a salvat-o incredibil după ce a atins fileul. Simona Halep a anulat primul avantaj al adversarei cu un nou retur bun, dar nu a mai putut face nimic la următoare minge de 1-4 a slovacei.

- 1-3: Simona Halep nu se regăsește și comite eroare după eroare, permițându-i adversarei să mai facă un break, de data asta la 30.

- 1-2: Cepelova profită de erorile Simonei, reușește un game alb și revine la conducerea decisivului.

- 1-1: Simona Halep nu rămâne datoare și îi face cadou adversarei re-break-ul. Românca a condus cu 30-0 pe propriul serviciu, dar adversara sa a revenit și a avut o minge de break, salvată de sportiva noastră cu o combinație un-doi. Însă la a doua șansă de break a Cepelovei, Simona Halep a comis o nouă dublă greșeală și i-a permis adversarei să o egaleze.

- 1-0: Simona Halep începe decisivul cu break la 30, profitând de patru erori neforțate comise de adversara sa.

- ora 19:19 - A început setul decisiv al meciului Simona Halep - Jana Cepelova, cu slovaca la serviciu.

-----------------------

Setul 2:

- 4-6: Jana Cepelova concretizează a doua minge de set pe serviciul Simonei Halep, își adjudecă actul secund și împinge meciul în decisiv, după o oră și 35 de minute de joc.

- 4-5: Simona Halep nu-i dă nici o șansă adversarei pe serviciul acesteia: românca face re-break la 15 și rămâne în set, urmând la serviciu.

- 3-5: Probleme serioase pentru Simona Halep! După ce a condus cu 30-0 pe propriul serviciu, românca a pierdut patru mingi consecutive și i-a permis adversarei să facă break. Astfel, Cepelova urmează să servească pentru a trimite meciul în decisiv.

- 3-4: Jana Cepelova pare hotărâtă să nu renunțe la luptă și să împingă meciul în decisiv. Slovaca a condus cu 0-40 pe propriul serviciu, a greșit două mingi, după care a închis game-ul cu un forehand direct câștigător.

- 3-3: Simona Halep izbutește cu emoții să-și câștige serviciul, la 30, și egalează la jumătatea setului 2.

- 2-3: Cepelova își face serviciul, la 30, și revine la conducerea actului secund.

- 2-2: Simona Halep nu vrea să piardă setul din mână și face un game foarte bun pe propriul serviciu, câștigat la 0. Aflată în defensivă, sportiva noastră a reușit un minunat passing shot în diagonală câștigător, pentru 30-0, urmat de un ace și un un-doi, care i-au adus egalarea.

- 1-2: Jana Cepelova confirmă break-ul și trece pentru prima dată la conducerea setului secund, după un game adjudecat la 15, în care a reușit un vole-stop câștigător superb, executat de sub fileu, la capătul unui schimb lung de mingi pe care l-a controlat în totalitate.

- 1-1: Slovaca face re-break la 0, arătând un joc foarte solid, cu lovituri puternice și precise. Cepelova rezistă foarte bine schimburilor lungi de mingi cu mult mai bine cotata ei adversară, reușind nu de puține ori să și le adjudece.

- 1-0: Simona Halep începe bine și al doilea set, cu un break reușit la avantaj, după ce a avut 40-15, dar a irosit primele două șanse de 1-0.

- ora 18:41 - A început setul secund, cu Cepelova la serviciu.

-----------------------

Setul 1:

- 7-5: Simona Halep se dezlănțuie după pauza cauzată de problema sa la unghie și încheie setul așa cum l-a început, dictând ritmul jocului. Românca a reușit primii doi ași din meci în acest game, care i-a adus setul inaugural, după aproape o oră scursă de la prima minge.

- ora 18:37 - După o pauză de peste 12 minute, se reia meciul. Simona Halep a primit îngrijiri la unghia degetului mijlociu de la piciorul stâng, iar acum va servi din nou pentru set.

- 6-5: Românca returnează bine și face re-break la 15, urmând să servească din nou pentru adjudecarea primului set. După acest game însă, Simona Halep a cerut intervenția medicului, acuzând o problemă la una dintre unghiile piciorului stâng. Partida este întreruptă pentru câteva minute.

- 5-5: Cepelova reușește al doilea break din acest set și egalează situația, după un game pe care Simona Halep l-a început cu a șasea dublă greșeală a partidei și l-a continuat cu servicii modeste, permițându-i adversarei să aibă 0-40. În acel moment, românca a trimis un minunat backhand din alergare în lung de linie, direct câștigător, însă a continuat cu o minge în fileu și a irosit șansa de a-și adjudeca setul cu serviciul.

- 5-4: Cepelova își face serviciul la 30 și rămâne în set, după un game în care Simona Halep a reușit un passing câștigător splendid în lung de linie. Românca va servi pentru câștigarea setului.

- 5-3: Simona Halep ajunge la scurta pusă de Jana Cepelova și o pasează în cros pe slovacă, pentru confirmarea break-ului din game-ul precedent.

- 4-3 - Sporiva noastră face din nou break, la 30, după ce a mai irosit o șansă, și revine la conducerea primului set.

- 3-3: Simona Halep egalează la jumătatea setului, după un game extrem de complicat pentru ea, în care a comis trei duble greșeli și a salvat o minge de break cu serviciul 2. Românca a început game-ul cu o dublă greșeală, dar s-a redresat și a avut 40-15, moment în care a greșit din nou la serviciu. A urmat o dreaptă în fileu pentru 40-40 și o nouă dublă greșeală. Numărul 3 mondial s-a salvat cu un serviciu doi foarte bun și a reușit să se redreseze când a început să joace punctele cu primul serviciu.

- 2-3: Slovaca duce mai departe seria bună pe care a început-o la 2-0 și reușește al treilea game consecutiv, la 15, după ce a condus cu 0-40.

- 2-2: Simona Halep își pierde serviciul, la avantaj, după ce a condus cu 40-30. Au urmat însă două duble greșeli comise de sportiva noastră, care i-a făcut astfel cadou break-ul adversarei.

- 2-1: Cepelova face primul game al său din această partidă, după ce a reușit să revină pe propriul serviciu de la 30-0.

- 2-0: Sportiva noastră își consolidează rapid break-ul, cu un nou game la 15. Simona Halep dictează ritmul jocului și pare că a intrat foarte bine în meci.

- 1-0: Simona Halep începe excelent meciul, cu un break la 15. Românca a condus cu 40-0, după ce și-a măcinat adversara cu backhand-uri trimise pe tușă și a închis game-ul cu un forehand câștigător în lung de linie.

- ora 17:40 - A început partida Simona Halep - Jana Cepelova. Jucătoarea din Slovacia servește prima, după ce românca a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească.

-----------------------

- ora 17:33 - Cele două sportive și-au făcut apariția pe Terenul 1 de la Wimbledon și se încălzec timp de câteva minute, înainte de începerea meciului.

- ora 17:25 - Rafael Nadal câștigă în trei seturi meciul cu Thomas Bellucci, scor 6-4, 6-2, 6-4, după două ore și 11 minute de joc. În câteva minute, pe Terenul 1 de la Wimbledon, va începe partida Simona Halep - Jana Cepelova.

- ora 17:04 - Rafael Nadal conduce cu 6-4, 6-2 și 3-2 în meciul cu Thomaz Bellucci. După această partidă va începe duelul Halep - Cepelova.

-----------------------

Citește și: SIMONA HALEP a dezvăluit cum va aborda meciurile de la WIMBLEDON 2015


Știrea inițială:

SIMONA HALEP - JANA CEPELOVA LIVE TEXT. Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunțat, luni seara, când va debuta pe iarba londoneză românca Simona Halep, numărul 3 mondial și cap de serie numărul 3 al Grand Slam-ului din capitala britanică.

SIMONA HALEP - JANA CEPELOVA LIVE TEXT. În turul 1 de la Wimbledon 2015, Simona Halep o va întâlni pe Jana Cepelova, din Slovacia, locul 106 WTA. Partida este a doua programată, marți, pe Terenul 1 de la Wimbledon, după duelul masculin dintre Thomaz Bellucci și Rafael Nadal, care începe la ora 15:00.

SIMONA HALEP - JANA CEPELOVA LIVE TEXT. Astfel, meciul Simona Halep - Jana Cepelova se va juca marți, în jurul orei 17:00, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - JANA CEPELOVA LIVE TEXT. Simona Halep și Jana Cepelova s-au mai întâlnit o singură dată până acum, anul trecut, în turul 2 de la US Open, când românca s-a impus cu 6-2, 6-1.

Vezi și: Surpriză colosală la Wimbledon! O jucătoare de top a fost eliminată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel