Silviu Sergiu nu va mai modera emisiunea difuzată de B1 Tv

Jurnalistul Silviu Sergiu a anunțat că renunță la a mai modera emisiunea sa de la B1 Tv, după ce a ales să se concentreze pe activitatea din presa scrisă.

"Astazi va fi ultima emisiune pe care o voi modera la B1. Am decis sa ma concentrez pe jobul de la ziar, intr-o perioada foarte aglomerata.

In aceste luni am ajuns la concluzia ca raman un jurnalist de presa scrisa, prima si, posibil, singura mare dragoste. Experienta in televiziune a fost foarte interesanta. Le multumesc colegilor din B1 (de la care am invatat multe lucruri) pentru prietenie si profesionalism. Ne vom mai vedea pe sticla din postura de invitat, care, cred, mi se potriveste mai mult", a scris Silviu Sergiu pe Facebook, unde a anunțat că ultimul său interviu  îl va realiza cu prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis.

B1 Tv a rămas recent fără Robert Turcescu, moderatorul emisiunii de prime time "Sub semnul întrebării", la scurt timp după ce o altă emisiune, prezentată de Andrei Bădin, a fost suspendată ca urmare a începerii urmăririi penale pe numele jurnalistului.

Robert Turcescu-Mădălina Pușcălău, scandal la B1 TV, din cauza lui Ilie Sârbu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel