Silviu Andrei, comentariu spumos despre discursul lui Tusk

Tusk
Tusk

DJ Silviu Andrei, unul dintre cei mai apreciați oameni din spațiul public, a făcut un comentariu spumos despre discursul preşedintelui Consiliului European, Donald Tusk, de la Ateneul Român.

”La patul unei bătrâne bolnave vine un doctor. Stă cu ea câteva minute bune apoi pleacă. După ce-l conduce pe medic la ușă nepotul intră in camera bătrânei și o întreabă:

- Ei mătușică, ce ți-a dat dom' doctor, ce boală a zis că ai?

- Nu știu maică, nu țin minte, dar mi-a vorbit așa de frumoooosssss...

Așa si cu Tusk...”, a fost comentariul lui Silviu Andrei.

Discursul lui Tusk, în română

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi-a exprimat, joi seara, încrederea că România va interpreta cu energie şi înţelepciune o adevărată Rapsodie română în timpul celor şase luni în care ţara noastră va exercita Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Sunt foarte mândru şi fericit că voi conduce împreună cu dumneavoastră afacerile noastre europene comune în acest semestru al primei preşedinţii române a Consiliului Uniunii Europene. Sunt convins că în aceste şase luni veţi interpreta cu energie şi înţelepciune o adevărată Rapsodie română. Sunt sigur că preşedinţia dumneavoastră va fi la fel de energică, de românească şi de europeană ca muzica lui George Enescu. Şi nu o spun doar pentru că ne aflăm la Ateneu în această seară. O spun pentru că ştiu cât de rezistentă şi cât de creativă este naţiunea română, a afirmat Tusk în discursul său rostit integral în limba română pe scena Ateneului Român, în cadrul ceremoniei de lansare oficială a Preşedinţiei române a Consiliului UE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel