Silvio Berlusconi răscumpără AC Milan

Magnatul italian vrea să ajungă din nou personaj politic de prim rang.

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a evocat posibilitatea de a răscumpăra clubul de fotbal al AC Milan, pe care l-a vândut, anul trecut, unor investitori din China, în speranţa că aceştia vor reuşi să redea strălucirea de altădată grupării "rossonero". 
"Voi ajunge, în final, să răscumpăr AC Milan. Cedarea clubului a fost unul dintre motivele pentru care Forza Italia (partidul său - n.red.) a pierdut mult în alegeri", a declarat Berlusconi, citat de Gazzetta dello Sport.

[citeste si]

Cinci Ligi ale Campionilor


AC Milan ocupă, în prezent, locul 7 în Serie A, iar obiectivul pentru acest sezon îl reprezintă calificarea în viitoarea ediţie a UEFA Europa League. 
Silvio Berlusconi a fost timp de 31 de ani patronul lui AC Milan, începând din 1986. Sub conducerea sa, echipa de pe San Siro a cucerit 29 de trofee, între care 8 titluri de campioană a Italiei şi 5 de campioană a Europei. Gruparea ”rossonerro” a mai câștigat de două ori Cupa Campionilor Europeni, în 1963 și în 1969, înainte de Berlusconi. El a vândut clubul milanez pentru suma de 740 milioane euro, în aprilie 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel