Silvestru Șoșoacă, săltat de pe stradă de polițiști pentru că s-ar fi apropiat prea mult de Diana Șoșoacă

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Silvestru Șoșoacă a fost săltat de polițiști de pe stradă.

Silvestru Șoșoacă a fost săltat de poliție în plină stradă și dus la Secția 6 de Poliție București, după ce ar fi încălcat distanța minimă la care avea voie să se apropie de Diana Șoșoacă. Acesta s-ar fi aflat la mai puțin de 200 de metri de Diana Șoșoacă, potrivit Antena 3 CNN.

Brățara pe care Silvestru Șoșoacă o avea montată la picior a început să sune, iar Poliția a fost alertată, drept pentru care echipajele s-au pus în mișcare și l-au reținut pe acesta.

Soțul senatoarei, care se află în proces de divorț de aceasta, a precizat că se deplasa prin cartierul în care locuiește și cel mai probabil de aceea brățara a alertat poliția. Potrivit lui Silvestru Șoșoacă, atât el, cât și senatoarea, locuiesc în același cartier.

Incidentul a avut loc înainte ca Silvestru Șoșoacă să scape de brățara care îl ținea la distanță de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă. Judecătoria Sectorului 2 a admis cererea lui Silvestru Șoșoacă de a se revoca ordinul de protecție provizoriu solicitat de soția sa acum trei zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel