Siluetă perfectă la 49 de ani! Jennifer Lopez, trup de zeiță în costum de baie!

A postat o poză cu ea în costum de baie pe Instagram și a strâns mai bine de 3 milioane și jumătate de like-uri. S-a întâmplat chiar ieri, de ziua ei! Jennifer Lopez nu se dezice la cei 49 de ani împliniți cu o zi în urmă! 

Celebra artistă a fost o răsfățată de ziua ei! Jennifer Lopez a împlinit 49 de ani și a petrecut alături de familie și de câțiva prieteni apropiați, într-un cadru de vis, pe o plajă din Bahamas.

Iubitul său, fostul sportiv Alex Rodriguez, cunoscut ca A-Rod, i-a organizat divei o petrecere pe care o va ține minte mult timp de acum încolo. “Sper că astăzi îți putem da o porție de fericire pe care o meriți cu prisosință. Te iubesc!”, este mesajul pe care Alex Rodriguez l-a postat în zi aniversară pe contul lui de Instagram.

(oar_w460)

Lopez și-a sărbătorit ziua în costum de baie și arată demențial la cei 49 de ani! Cu pătrățele pe abdomen și un trup bine lucrat la sală, cântăreața a făcut furori când a postat o fotografie de la petrecerea de pe plajă pe rețelele de socializare. Fanii au admirat-o și au felicitat-o, iar J.Lo a fost fericită să petreacă într-o așa companie plăcută, alături de copii și familie.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel