SIIJ. Ana Birchall, sms către Cătălina Porumbel. Jurnalista l-a citit, în direct, la Antena 3: Care e logica?

Ana Birchall FOTO AGERPRES
Ana Birchall FOTO AGERPRES

Ana Birchall, ministru al Justiției, i-a transmis un mesaj jurnalistei Cătălina Porumbel. Ziarista l-a citit, în direct, la Antena 3.

”Mi-a scris acum Ana Birchall. Citez: De ce dosarul unui violator sau al unui criminal trebuie să fie trimis la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție ? De ce această secție trebuie să-și mențină competența pe tot dosarul? De ce nu se anchetează doar partea cu magistrații? Care este logica pentru care Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție trebuie să preia tot dosarul?!”, a zis Cătălina Porumbel citind sms-ul primit de la Ana Birchall.

Avocatul Adrian Cuculis, aflat în platoul Antena 3, a zis: ”Răspunsul este simplu. Trebuie să ai în vedere, de principiu, ce a făcut magistratul acolo, cum a judecat pe un anume caz. Lucrurile trebuie gândite într-un tot, nu se pot separa chestiunile”.

Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție este o structură operativă a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiției, a cărei operaționalizare a avut loc la data de 23 octombrie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel